Video exclusiv: CARAVANA SCANIA 2018 Recomandat

Video exclusiv: CARAVANA SCANIA 2018

Aducând cu ea în acest an "Transportul Viitorului", Caravana Scania a ajuns la București pe 21 septembrie 2018.

Ca în fiecare an, Caravana este găzduită în mai multe orașe din țară. Prima întâlnire cu transportatorii a avut loc la Brașov, pe 7 septembrie 2018, iar ultima va fi la Sibiu, pe 19 octombrie.

Anul acesta evenimentul Scania s-a concentrat asupra condusului responsabil și asupra reducerii impactului pe care transportul de mărfuri îl are asupra mediului, aspecte strâns legate de consumul de carburant. Proiectul „Transportul Viitorului” a început printr-o serie de filmulețe educative dedicate publicului din industria transporturilor –pe scurt, un consum smart asigură atât diminuarea emisiilor de CO2 în atmosferă, cât și a costurilor.
În cadrul „Caravanei Transportul Viitorului”, cei care au parcurs traseul pregătit de producătorul suedez au primit o vestă Scania ce putea fi personalizată. Marele premiu extras prin tragere la sorți, este în acest an o excursie de două zile la Porsche Track Experience în Istanbul, unde câștigătorul va putea testa toate modelele Porsche pe o pistă de Formula 1.
În plus, te poți bucura de premii surpriză, bucate tradiționale, ritmurile pop-rock ale formației Zavera și de o expoziție interactivă despre energii regenerabile. Toate acestea vă așteaptă în următoarele locații din țară:


-Scania Brașov–7 septembrie
-Rolex Suceava–11 septembrie
-Scania Luncani–14 septembrie
-Scania Pitești–18 septembrie
-Scania București–21 septembrie
-LKW Store Craiova–28 septembrie
-Scania Bacău–5 octombrie
-Scania Oradea–9 octombrie
-Expo Arad–12 octombrie
-Scania Sibiu–19 octombrie


Totodată, în Brașov, Cluj-Napoca, București, Bacău și Arad, șoferii de toate vârstele sunt așteptați la Scania Driver Competitions, cea mai mare competiție pentru șoferii profesioniști din lume. Trecând de probele teoretice și practice, fiecare dintre cei cinci câștigători ai semifinalelor, pe lângă calificarea în etapa națională, va primi un cec în valoare de 1000 de euro net și o invitație pentru două persoane la finala națională ce va avea loc pe data de 4 mai 2019.
Câștigătorul marii Finale din Suedia, de pe 25 mai 2019, va primi un camion Scania în valoare de 100.000 de euro.
Scania împreună cu partenerii săi –OMV, Bridgestone, CTEtrailers, Krone, Meiller, Porsche, IFPTR– vă așteaptă cu surprize toamna aceasta la „Caravana Transportul Viitorului”.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping