Vehicule comerciale

VARTA® PROMOTIVE AGM - prima opţiune pentru echiparea din fabrică a camioanelor

Clarios, liderul global al pieței de soluții avansate pentru stocarea energiei, colaborează de foarte mult timp cu producătorii de camioane pentru a crea cele mai bune baterii pentru autovehicule grele. Bateria VARTA ProMotive AGM a fost concepută în strânsă colaborare cu cei mai importanți producători de vehicule comerciale din Europa, pentru a asigura funcţionarea optimă în orice moment a camioanele de ultimă generaţie.

Citeşte mai departe ...

Prognoze pentru vânzările de remorci în Europa de Est. Frâna numită „războiul din Ucraina”

După o cerere slabă de remorci în 2020, cauzată de covid-19, a existat o creștere de 42% a înmatriculărilor de remorci în regiunea Europei de Est în 2021, ajutată de o creștere uriașă în special în Polonia și Turcia. În termeni procentuali, creșterea în 2021 a variat de la 6,0 la sută în Rusia la 112 la sută în Lituania și, prin urmare, a fost pozitivă în fiecare țară.

Citeşte mai departe ...

Schmitz Cargobull se asociază cu MaxiTRANS

MaxiTRANS, cel mai mare furnizor australian de soluții de semiremorci robuste de fabricație locală și servicii aftermarket naționale de asistență și suport, a anunțat, în aprilie 2023, că producătorul european de remorci Schmitz Cargobull a devenit investitor în afacerea MaxiTRANS.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.