Vehicule comerciale

BREAKING. Plata ratelor la leasing-ul pentru vehicule comerciale achiziționate, suspendată pentru 9 luni

Premierul Ludovic Orban a declarat la începutul ședinței de guvern că în Ordonanța de Urgență privind amânarea ratelor la bănci, vor fi incluse și contractele de leasing. Conform unor surse guvernamentale, în ordonanță se specifică faptul că își vor putea amâna ratele la bănci cu până la 9 luni persoanele fizice și juridice afectate direct sau indirect de criza COVID-19. Ordonanța va fi adoptată în ședința de guvern.

Citeşte mai departe ...

IVECO - PRODUCȚIA SUSPENDATĂ PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI

CNH Industrial NV, grupul care produce vehiculele comerciale IVECO, a anunțat, vineri, 20 martie 2020, că, având în vedere că fluxul de furnizare a pieselor necesare producției este sub tensiune extremă ca urmare a situației de urgență create de COVID-19, în Europa se suspendă majoritatea operațiunilor de asamblare pentru o perioadă de două săptămâni.

Citeşte mai departe ...

SCANIA OPREȘTE PRODUCȚIA DE CAMIOANE ÎN EUROPA

Scania a anunțat că intenționează să oprească operațiunile la majoritatea unităților sale europene de producție, începând de miercuri, 25 martie 2020, din cauza lipsei de componente și a perturbărilor majore care au apărut în lanțul de furnizori și logistică, ca urmare a răspândirii COVID-19 în Europa.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.