Infrastructura

Autostrada Moldovei, construită de o firmă care a avut 4 ani de întârzieri pe o altă autostradă

Impresa Pizarotti, care între 2014 și 2020 au lucrat la 17 km pe A10 Sebeș - Alba Iulia, ar urma să primească contractul pentru lotul I al viitoarei autostrăzi a Moldovei A7, anunță Compania de Drumuri.
Primul contract scos la licitație de pe viitoarea autostradă a Moldovei A7 va fi semnat cu italienii de la Impresa Pizzarotti, care între 2014 și 2021 au lucrat la 17 km pe A10 Sebeș - Alba Iulia, anunță Compania de Drumuri, după ce singura contestație depusă a fost respinsă de CNSC, scrie Hotnews.ro.

Citeşte mai departe ...

112 milioane lei pentru monitorizarea a trei sectoare de autostradă și un DN

Guvernul a aprobat, miercuri, prin Hotărâre, indicatorii tehnico-economici privind realizarea sistemului de monitorizare şi informare asupra traficului şi a condiţiilor de circulaţie pentru trei sectoare de autostradă şi un drum naţional, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 112,8 milioane de lei cu TVA, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Citeşte mai departe ...

VIDEO Tronsonul 3 de pe Autostrada Pitești - Sibiu are câștigător. Gata, în 2027. Cost: un miliard euro

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a fost desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 3 din Autostrada Sibiu-Piteşti, iar perioada contractuală de proiectare este de 12 luni, iar perioada pentru construire este de 45 de luni. Astfel, lucrările trebuie să fie finalizate în 4 ani şi 9 luni de la data semnării contractului.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.