Infrastructura

Autostrada Deva - Sebeș s-a lăsat exact în locul în care s-a prăbușit

Practic, în zona respectivă, între Cunţa (Alba) şi Sălişte (Sibiu), s-a lăsat asfaltul, cel mai probabil din cauza unor alunecări de teren la adâncime. Compania de drumuri a stabilit la 60 kilometri la oră, viteza maximă admisă pe ambele benzi de circulaţie. Problemele se înregistrează la kilometrul 276 al autostrăzii. În zonă erau oricum restricţii de viteză din cauza stării drumului, însă nu la 60 de kilometri la oră.

Citeşte mai departe ...

Se pregătesc actele pentru Centura Vâlcea

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar și Ministerul Transporturilor, în calitate de Organism Intermediar pentru Transport, au semnat în data de 12.09.2019 Actul Adițional nr.1, la Contractul de Finanțare nr. 10/09.08.2018, pentru proiectul ”Sprijin pentru pregătirea documentației tehnice aferente proiectului de infrastructură rutieră pentru varianta de ocolire Râmnicu-Vâlcea”, (cod SMIS 2014+123462).

Citeşte mai departe ...

Când vom avea Centură la Târgu Mureș

A NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar și Ministerul Transporturilor, în calitate de Organism Intermediar pentru Transport, au semnat în data de 12.09.2019 Actul Adițional nr. 1, la Contractul de Finanțare nr. 10/09.08.2018, pentru proiectul ”Varianta de ocolire Târgu Mureș”, (cod SMIS 2014+116393).

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping