Infrastructura

Se relicitează Centura Tecuci. 70 milioane lei pentru 7 kilometri

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar, a semnat în data de 20.08.2018, Contractul de Finanțare nr. nr. 13, pentru Proiectul ”Construcția Variantei de Ocolire Tecuci”, finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, Axa Prioritara 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, OS 2.1-Apel de proiecte pentru DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE- proiecte noi de investiții, Operațiunea-Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

Citeşte mai departe ...

VIDEO O autostradă a luat-o la vale deși este nou-nouță

Autostrada A 10 Sebeș-Turda, deși a fost deschisă circulației de abia doi ani, riscă să „o ia la vale”, în zona dealului de la Pârâul Iovului. Pe această porțiune a apărut o alunecare a taluzului în rambleu (vezi imaginile video), existând un risc ca terasamentul să se deterioreze mai tare și alunecarea să se extindă.

Citeşte mai departe ...

Când se va circula pe autostradă în Moldova

După zeci de ani în care a suferit din cauza lipsei de șosele de mare viteză, Moldova se pregătește pentru primii ei kilometri de autostradă. Nu vor fi gata în 2023, dar dacă se va lucra susținut, cel mai probabil se va circula în 2024 sau 2025 pe câtiva zeci de kilometri de autostradă din A7 și A8.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.