VIDEO. Scania 25P XT în acțiune la mina LKAB din nordul Suediei Recomandat

VIDEO. Scania 25P XT în acțiune la mina LKAB din nordul Suediei

Camionul 25P XT, complet electric, de basculare este motivul pentru care un angajat LKAB, Stig Hoffner, încă nu s-a pensionat: „Este prea distractiv să conduci un vehicul electric în fiecare zi.

”Camionul electric nu doar că face ca fiecare zi de lucru să fie plăcută, dar este și o oportunitate de a evalua cum răspunde la mediul solicitant. Uneori temperaturile scad până la sub -20 de grade, iar terenul de lucru de cele mai multe ori este abrupt.
LKAB a rulat camionul la mina din Malmberget încă de la sfârșitul anului 2022, iar așteptările nu doar că au fost atinse, dar și depășite.
Camionul de basculare Scania 25P XT, complet electric, are o greutate totală, inclusiv încărcătură, de 49 de tone și transportă produse reziduale.
Atât Scania cât și Lkab operează ambele în industrii care în prezent trec printr-o schimbare prin care se caută soluții pentru a scădea nivelul poluării, respectiv pentru a atinge un nivel mai ridicat de sustenabilitate. Cele două companii și-au unit forțele pentru a opera vehicule electrice în minele LKAB, un pas important către transportul durabil în această industrie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.