Marți, 20 Septembrie 2022 - TIRMagazin.ro

FORD TRUCKS ȘI-A PREZENTAT CAMIONUL SĂU 100% ELECTRIC

• Ford Trucks a dezvăluit primul său camion 100 % electric, complet nou, făcând pași uriași în direcția unui viitor sustenabil pentru vehiculele comerciale grele • Până în 2030, 50% din camioanele Ford Trucks vândute în Europa vor fi cu emisii zero • Mișcarea „Generation F” a Ford Trucks oferă tehnologii care răspund tuturor dorințelor, acoperind totul, de la emisii zero la vehicule autonome • Noile caracteristici inovatoare și tehnologiile de ultimă generație dezvoltate de Ford Trucks vor asigura menținerea poziției brandului în top în domeniul producției, designului, dezvoltării de produse și al noilor tehnologii de conectivitate care vor contribui la prosperitatea afacerilor •

Citeşte mai departe ...

Doi copii aflați în cabina unui camion, condus de tatăl lor, răniți după ce mastodontul s-a răsturnat

Un TIR încărcat cu rumeguș s-a răsturnat, luni după-amiază, pe Drumul Județean 172D, în localitatea Lunca Ilvei, din județul Bistrița-Năsăud. În cădere, a lovit și gardul unei gospodării. Doi copii de 8 și 5 ani, pasageri în autocamion, au fost răniți – fiind transportați la spital. Tatăl lor, un bărbat în vârstă de 41 de ani, conducea TIR-ul.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Trafic restricționat pe DN1 lângă Sinaia

În prima etapă, în perioada 19.09.2022 - 07.10.2022, traficul rutier va fi restricționat, circulația desfășurându-se alternativ, pe câte un sens de circulație, pe DN 1, pe sectorul cuprins între km. 118+271 și km. 119+420, pentru a permite executarea lucrărilor de reparații la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație la podul situat la km 118+846.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.