Vineri, 09 Septembrie 2022 - TIRMagazin.ro

Carambol după ce șoferul unei autoutilitare nu a respectat distanța

Un carambol cu patru mașini s-a petrecut pe DN26, în județul Galați, din cauza șoferului unei autoutilitare care nu a păstrat distanța regulamentară în trafic. Trei persoane au fost rănite.

Poliția Galați a fost sesizată joi, 8 septembrie, prin apel 112 cu privire la faptul că pe Drumul Național 26, în interiorul localității Tătarca, din județul Galați, a avut loc un accident rutier.

L a fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 35 ani, din Măstăcani, în timp ce conducea un ansamblu format dintre o autoutilitară cu semiremorcă pe drumul menționat, cu direcția spre municipiul Galați, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de un autoturism aflat pe aceeași direcție de mers, ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 30 ani, din comuna Ivești, și l-ar fi lovit din spate.

Din impact, ansamblul a fost proiectat pe sensul opus de mers, iar șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 37 ani, pentru a evita coliziunea, a tras dreapta de volan și a acroșat un cap de pod, aflat pe sensul său de mers. De asemenea, autoturismul lovit din spate a fost proiectat într-o autoutilitară, condus de un bărbat de 58 ani.

„În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a unui număr de trei persoane, bărbatul de 37 ani și o femeie, aflată pe bancheta față dreapta în acest autoturism și bărbatul de 30 ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Ciprian Stoica, agent principal al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Toți cei patru conducători auto dețin permis de conducere valabil. La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ.

Traficul rutier în zonă a fost blocat pentru 50 de minute.

„S-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier”, a precizat IPJ Galați. (adevarul.ro)


schmitz gotha video


schmitz ecoflex video

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.