Luni, 05 Septembrie 2022 - TIRMagazin.ro

Șofer de camion, care a condus peste 12 ore încontinuu, accident mortal. Folosea tahograful unui coleg

Un șofer de TIR, care a condus autovehiculul mai bine de 12 ore încontinuu și care a produs un accident mortal în Timiș, a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul folosea inclusiv tahograful altei persoane, dar și telecomenzi pentru a păcăli sistemul de verificare al TIR-ului, care nu i-ar fi permis să conducă pentru o perioadă așa mare de timp.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Germania vrea 80.000 de șoferi de camion. De ce profesia nu-i atrage pe tineri?

Asociația Companiilor de Transport (BGL) din Germania a lansat un nou apel pentru ocuparea zecilor de mii de locuri de muncă din domeniul transporturilor. În prezent, este un deficit de circa 60.000-80.000 de șoferi de tir, a declarat Dirk Engelhardt, purtătorul de cuvânt al asociaţiei, pentru agenția germană de știri DPA. Situația se înrăutăţeşte continuu, întrucât în fiecare an se pensionează 30.000 de șoferi, în timp ce numărul celor nou-intraţi în această profesie nu depășește 15.000, scriu grecii de la Kathimerini.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Romeo Dunca: Podul distrus de „camioanele agresoare” nu este monitorizat, dar va fi!

Podul metalic de la Dognecea stă să se prăbușească, iar Romeo Dunca arată cu degetul spre „camioanele agresoare” cu un tonaj mult prea mare. Ce nu spune Romeo Dunca este că sarcina de a verifica aceste aspecte este tocmai în curtea Consiliului Județean, doar că oamenii angajați să facă asta au fost dați afară odată cu schimbarea organigramei de la Direcția de Drumuri Județene, cerută fix de președinte.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.