Joi, 15 Septembrie 2022 - TIRMagazin.ro

Salariul minim european și în România. Fără venituri sub 3.000 lei

PSD va susţine în Coaliţia de guvernare ca Guvernul să adopte chiar din acest an prevederile directivei europene adoptate recent de Parlamentul European cu privire la salariile minime adecvate din Uniunea Europeană, astfel încât acestea să se aplice de la 1 ianuarie 2023, anunţă formaţiunea într-un comunicat oficial. Social-democraţii afirmă că această măsură ar conduce la o creştere a venitului minim de la 1 ianuarie 2023 la o valoare apropiată de 3.000 de lei brut, aşa cum a propus recent PSD, pe baza datelor economice existente din România.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

72 de cetăţeni străini, ascunși printre mărfurile dintr-un camion

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Nădlac II, Vărşand şi Borş, judeţele Arad și Bihor, au desfăşurat acţiuni specifice în domeniul migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, colegii noştri au depistat 97 de cetăţeni din diferite state, care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat în Ungaria, ascunşi în mai multe mijloace de transport încărcate cu diverse bunuri. Cel mai mare grup, format din 72 de persoane, a fost depistat într-un singur camion, condus de un cetățean român.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Vameși, condamnați pentru că înregistrau camioane fictive

Trei vameşi penali de la Halmeu au primit o nouă condamnare la închisoare cu executare și plata unor despăgubiri uriașe către bugetul de stat. Sentința a fost dată luna aceasta de către magistrații Tribunalului Satu Mare. Unul dintre capii afacerii penale era fosta inspectoare vamală Dobrescu Nicoleta Manuela. Din tridentul infracțional mai făceau parte și inspectorii vamali Pavel Danciu și Vasile Nagy.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Fost Rege al Asfaltului, urmărit penal de DNA

Omul de afaceri Nelu Iordache, condamnat definitiv la 11 ani și 9 luni de închisoare în 2021 într-un dosar de corupție, este urmărit penal de procurorii DNA în dosarul în care a fost reținut miercuri primarul PNL din Otopeni, Silviu Constantin Gheorghe, potrivit surselor G4Media.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Românii păgubiți de Blue Air nu au prea multe variante. Ce trebuie să facă

Românii afectaţi de situaţia de la Blue Air trebuie să se adreseze companiei, iar dacă nu se rezolvă cu compania, Autorităţii pentru protecţia consumatorilor, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, în cadrul unui interviu realizat la Strasbourg, apreciind că acest sistem a funcţionat "destul de bine".

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.