Coloana 5

C5. Zilele iubirii la CNAIR

COLOANA A CINCEA. Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a făcut o pasiune nebună pentru o brunetă pe care a angajat-o pe funcția de consilier personal.

Citeşte mai departe ...

C5. RAR: controlorii lui Ciolacu le iau fața procurorilor DNA!

COLOANA A CINCEA. Corpul de control al Primului-ministru se află, în această perioadă, într-un control de fond la Registrul Auto Român (RAR). Controlul este programat să dureze până în martie 2024, dar ar trebui probabil să dureze până în martie 2025, pentru a descoperi toate nenorocirile făcute de conducerea instituției în ultimii doi ani.

Citeşte mai departe ...

BRATU - swingerul de A.U.R.

Cel de-al treilea episod al serialului "I love Dracula" aduce povestea incredibilă a unui swinger-infractor-traseist politic care s-a încris "triumfător" în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Citeşte mai departe ...

VIDEO. Ștefan Bănică Jr. - adevărata iubire

În apropierea Crăciunului, contele Dracula aduce, în episodul 02 al serialului "I Love Dracula", o perspectivă surprinzătoare asupra vieții sentimentale a cantautorului Ștefan Bănică Jr.
Un cadou din partea noastră pentru Sărbătorile care bat la ușă!
Crăciun fericit!
La mulți ani!

Citeşte mai departe ...

C5. Șeful CNAIR desființează CESTRIN

COLOANA A CINCEA. Consiliul de Administrație (CA) al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR) are programată pentru azi, 11 decembrie 2023, de la ora 12.00, o ședință a cărui punct principal pe ordinea de zi este desființarea Centrului de Studii Tehnice Rutiere și Informatică (CESTRIN).

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.