Un tren a lovit un camion. Două persoane au ajuns la spital Recomandat

Un tren a lovit un camion. Două persoane au ajuns la spital

Un accident feroviar s-a produs, luni dimineața la Odorheiu Secuiesc. Două persoane au fost transportate la spital după ce un tren a lovit un autocamion la pasajul de la intrarea în municipiu.


Conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, în urma accidentului, o femeie de 46 ani, aflată în tren, a suferit un traumatism la cap şi a fost preluată de către un echipaj al Serviciul de Ambulanţă Judeţean din Odorheiu Secuiesc.

Trenul circula pe ruta Sighişoara – Odorheiu Secuiesc, iar în urma accidentului locomotiva a deraiat şi se aşteaptă echipajele CFR pentru repunerea ei pe şine.

 

La faţa locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, a mai precizat sursa citată.

Doi copii și o femeie au murit, după o deratizare în bloc

Şoferul turc al autocamionului, în vârstă de 53 ani, care nu prezenta răni vizibile, a fost și el preluat de către echipajul SMURD.
Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru investigaţii medicale de specialitate.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.