SCHMITZ CARGOBULL: NOUA SEMIREMORCĂ CU PRELATĂ POWER CURTAIN Recomandat

SCHMITZ CARGOBULL: NOUA SEMIREMORCĂ CU PRELATĂ POWER CURTAIN

Sectorul logistic necesită perioade scurte de încărcare pentru a crește eficiența. Acest lucru înseamnă adesea că fiecare minut contează pentru șofer. Semiremorca cu prelată S.CS cu Schmitz Cargobull POWER CURTAIN îndeplinește această cerință.

Noua Power Curtain conferă un nivel ridicat de stabilitate și rezistență corpului semiremorcii și simplifică manipularea vehiculului în operațiunile de transport zilnice.
Rigiditatea structurală certificată conform DIN EN 12642 Cod XL este obținută fără lamele de sprijin datorită curelelor și a firului de oțel integrat în prelată. Avantajul acestei operațiuni constă în încărcarea și descărcarea mai rapidă, fără manipularea consumatoare de timp pentru a asigura încărcarea. Acest lucru permite șoferului să-și continue drumul mai repede și să optimizeze, în continuare, procesul de transport.
Noua bară este atât de stabilă încât, în cazul încărcării interblocate, nu este necesar să se apeleze la o echipare suplimentară pentru securizarea încărcăturii laterale. Pentru șofer acest lucru înseamnă că, pe lângă timpul de încărcare și descărcare mai scurt, siguranța muncii crește, deoarece există un risc mai scăzut de accidente.
Lamelele nu mai pot dispărea şi nici nu mai pot fi distruse. Mai mult, prelata de înaltă rezistență oferă o protecție eficientă împotriva furtului prin împiedicarea tăierii intenționate.
S.CS cu POWER CURTAIN are certificatele importante Code XL pentru băuturi și certificare Daimler, care asigură o utilizare versatilă a prelatei. Oricine dorește să securizeze mărfurile din spate poate folosi buclele de fixare a încărcăturii. Când sunt trase prin bucle, curelele de îmbinare dezvoltă forțe de blocare de 2.500 daN.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping