SCHMITZ CARGOBULL TELEMATICS TRECE AUDITUL GDP REALIZAT DE TÜV

SCHMITZ CARGOBULL TELEMATICS TRECE AUDITUL GDP REALIZAT DE TÜV

Clienții Pharma, care sunt obligați să demonstreze siguranța proceselor lor în cadrul auditului GDP în fiecare an, au un partener puternic în sectorul transporturilor.


"Am trecut auditul GDP pentru unitatea TrailerConnect și portalul de servicii telematice", a declarat Marco Reichwein, Managing Director al Cargobull Telematics. TÜV SÜD a testat hardware-ul și software-ul și le-a certificat ca fiind conforme GDP la sfârșitul anului 2018.
Industria farmaceutică a crescut rapid în toată lumea în ultimii ani. Numai în Germania, vânzările, în 2017, au fost de 41,5 miliarde de euro (o creștere de cinci procente față de anul precedent). Volumul transporturilor și, în special, cererea de monitorizare și documentare, pe tot lanțul de aprovizionare, sunt în creștere. Astfel, încă din 2013, Comisia Europeană a introdus "buna practică de distribuție a medicamentelor de uz uman (GDP)" pentru asigurarea calității și protecția împotriva medicamentelor contrafăcute. Producătorii, comercianții cu amănuntul și farmaciștii trebuie să-și revizuiască anual auditul GDP.
"Prin intermediul certificatului nostru GDP putem asigura o siguranță completă a procesului pe întreg lanțul de aprovizionare, de la înregistrarea datelor în remorcă și stocarea acestora și până la transmiterea acestora în API (interfața pentru transferul de date la sisteme terțe)", explică Hendrik Voth, Product Manager la Cargobull Telematics.
Certificatul este valabil timp de doi ani
Ca parte a auditului, au fost examinate în detaliu următoarele domenii: descrierea interfeței, stocarea datelor, protecția datelor, analiza riscurilor pentru dezvoltarea de software/ actualizări de software/ protecția datelor, manualul software, specificația senzorului, descrierea companiei, raportul de management pentru 2017 și ISO 9001. "În contrast cu multe alte companii, avem acum un certificat oficial cu un număr de test și de acreditare de la TÜV SÜD", explică Voth. Acest lucru este valabil pentru o perioadă de doi ani.
"Clienții noștri pot, desigur, să solicite acest certificat de la noi pentru auditul GDP", spune Reichwein. Acest lucru le economisește cheltuielile și le permite să demonstreze că acum sunt pe deplin conformi în ceea ce privește documentația de siguranță pentru întregul lanț de aprovizionare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.