SCHMITZ CARGOBULL: FINANȚARE PERSONALIZATĂ

SCHMITZ CARGOBULL: FINANȚARE PERSONALIZATĂ

Pe parcursul ultimilor 15 ani, Schmitz Cargobull Finance și-a perfecționat continuu serviciile pentru a putea oferi clienților soluții personalizate.

Un concept atent planificat de finanțare a remorcilor, care permite, de asemenea, schimbări pe termen scurt cerute din partea clienților, ajută la creșterea succesului companiei. Consilierii Schmitz Cargobull Finance dezvoltă pachete de finanțare perfect personalizate. Schmitz Cargobull Finance oferă, de asemenea, pachete de asigurare pentru a acoperi daunele.

Vânzare în rate
Achiziția în rate este o soluție pentru clienții care doresc să dețină o remorcă proprie într-o zi. Ratele lunare fixe permit o bugetare fiabilă, fără a modifica condițiile de credit sau să afecteze lichiditatea companiei. Ratele lunare pot fi stabilite în avans pe durata creditului. Acest lucru are ca rezultat o predictibilitate a bugetului. Compania devine proprietara vehiculului după ce a efectuat ultima tranșă de plată. Clienții pot deci să decidă liber dacă vor continua să folosească remorca sau să o vândă.
Tranșele constau numai din suma netă plus dobânda. Dobânda poate fi dedusă ca o cheltuială.

Leasing
În cazul leasingului clasic, tranșele fixe reprezintă un atuu de la început. Partenerii contractuali definesc durata în avans. Costurile financiare pot fi definite pe kilometru și pe unitate de timp. Împrumutul clasic permite companiei să își păstreze linia de credit.
În cazul leasingului, remorca nu este inclusă ca un element în bilanț. Numai ratele în sine sunt înregistrate ca niște cheltuieli de exploatare în balanța de profit și pierdere. Ca atare, rata capitalurilor proprii rămâne neschimbată. Clientul returnează remorca la sfârșitul contractului de leasing. Abordările alternative privind încheierea acordului pot fi discutate cu consilierul înainte de a expira. Schmitz Cargobull oferă și alte opțiuni, cum ar fi un contract de servicii complete, în plus față de leasing.

Contract de leasing
Această formă de finanțare este utilizată atunci când clienții au nevoie de o ofertă de remorci pe termen scurt. În aceste cazuri, Schmitz Cargobull Finance oferă, de asemenea, rate lunare convenite individual.
Contractul poate fi prelungit dacă compania solicită remorca pentru o perioadă mai lungă de timp. În cadrul acestui concept de finanțare, puteți compensa, de asemenea, ratele lunare pentru impozite.
Contractul de leasing include, de asemenea, un contract de servicii complete. Acest lucru asigură că nu apar costuri suplimentare de operare. Ratele acoperă reparațiile, serviciile și întreținerea. Compania poate beneficia de rețeaua de service Schmitz Cargobull Parts & Services din întreaga Europă. În plus, serviciile suplimentare de remorci și pneuri pot fi integrate și în contractul Full Service. Un concept similar de utilizare poate fi propus și pentru remorci uzate.

Acoperire premium
Viața unei remorci este grea. Călătorește pe distanțe lungi în fiecare zi și este încărcată și descărcată în mod repetat. În plus, remorca este expusă. Acest lucru poate duce rapid la daune. De aceea, asigurarea este esențială pentru succesul financiar al unei companii. În caz contrar, riscul financiar ar fi foarte ridicat.
Partenerii de asigurări ai Schmitz Cargobull Finance acoperă aceste riscuri în cadrul politicii complete de acoperire a primelor. Această politică nu acoperă numai remorcile înseși, ci și accesorii precum unitățile de refrigerare

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping