ISCTR ARE UN NOU ȘEF Recomandat

ISCTR ARE UN NOU ȘEF

Florin Gagea este noul inspector de stat șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR).

El a fost, până pe 27 septembrie 2019, șeful Inspectoratului Teritorial 5 - Timiș al ISCTR. Florin Gagea este angajat al Inspectoratului încă de la înființarea acestei instituții, din anul 2011. Primul lui loc de muncă a fost la Autoritatea Rutieră Română, unde s-a angajat în anul 2006, imediat după ce a absolvit Facultatea de Mecanică din Craiova.
Pe parcursul carierei profesionale, Florin Gagea a mai deținut, în ARR și ISCTR, funcția de inspector șef județean la Mehedinți, inspector coordonator județean la Mehedinți, inspector coordonator județean la Timiș și inspector șef teritorial la regiunea 5 Vest, de unde a fost promovat pe cea mai înaltă funcție din ISCTR.
El este căsătorit și are o fetiță de 4 ani.
"Am venit la București cu câteva idei bine structurate, provenind din rândul inspectorilor", ne-a declarat Florin Gagea.
În primul rând, el dorește să le creeze colegilor săi, "un mediu adecvat de muncă, un mediu liniștit, un mediu în care inspectorii de trafic rutier să simtă că sunt încurajați în a-și desfășura activitatea și cineva aici sus îi ascultă, fără să fie o presiune suplimentară pe ei, asupra actului de control".
De asemenea, Florin Gagea dorește să rezolve problema salariilor din Inspectorat, "deoarece, în acest moment, salarizarea la ISCTR este deficitară, ea rămânând undeva la nivelul din anul 2011". În acest sens, există un proiect de lege, 176/2019, care va fi dezbătut săptămâna viitoare în plenul Camerei Deputaților și care, dacă este votat, va aduce o creștere cu 20% a salariilor angajaților ISCTR, din luna februarie 2020.
Florin Gagea dorește, de asemenea, ca, în cel mai scurt timp, să își echipeze inspectorii de trafic cu noi uniforme. "Au o vechime! De 5 ani de zile, nu au mai fost schimbate!", declară noul șef al ISCTR.
"Au mai fost angajați de curând 40 de inspectori, astfel că acum avem un personal suficient pentru a întreprinde activități de control în fiecare județ.", ne-a declarat Florin Gagea.
El spune că situația este bună și în cazul autoutilitarelor de control. Au fost achiziționate recent încă 32 de autovehicule de acest tip, pe lângă cele care există deja. "Parcul auto este destul de nou și ne-am putea desfășura activitatea din acest punct de vedere.", crede șeful ISCTR.
Florin Gagea dorește și o mai bună colaborare cu CNAIR pentru verificările rovinietelor și cântărirea vehiculelor utilitare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.