Coloana 5

C5. Document exclusiv. Mega-frauda AST

După mai multe materiale de presă și un dosar la DIICOT, Cristian Pistol, zis "Piștol Gol", directorul general al CNAIR s-a speriat de moarte. El și-a anunțat toți cunoscuții că va candida în toamnă pentru un post de senator din partea PNL și nu mai vrea scandaluri legate de corupția din Compania Națională de Infrastructură Rutieră (CNAIR).

Citeşte mai departe ...

C5. VIDEO. Cum e turcu', așa și Piștolu'

COLOANA 5. Recent, reporterii de la emisiunea "Inspectorul Pro" au publicat o investigație efectuată pe A0, lotul 2 - Autostrada de centură București-Sud.
Concluzia anchetei este că, la nici două luni de la inaugurare, semnalizarea rutieră este la pământ. La propriu!!!

Citeşte mai departe ...

C5. Zilele iubirii la CNAIR

COLOANA A CINCEA. Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a făcut o pasiune nebună pentru o brunetă pe care a angajat-o pe funcția de consilier personal.

Citeşte mai departe ...

C5. RAR: controlorii lui Ciolacu le iau fața procurorilor DNA!

COLOANA A CINCEA. Corpul de control al Primului-ministru se află, în această perioadă, într-un control de fond la Registrul Auto Român (RAR). Controlul este programat să dureze până în martie 2024, dar ar trebui probabil să dureze până în martie 2025, pentru a descoperi toate nenorocirile făcute de conducerea instituției în ultimii doi ani.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.