Doi șoferi au intrat cu camionul unul în celălalt de teama controalelor ISCTR

Doi șoferi au intrat cu camionul unul în celălalt de teama controalelor ISCTR

Doi șoferi de tir au fost protagoniștii unui accident demn de cascadorii râsului, în timp ce se deplasau pe DN11A Onești – Adjud. Speriat de apariția unei mașini aparținând Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), știindu-se în neregulă, unul dintre șoferi nu a mai fost atent la drum și a intrat cu tirul în colegul care circula în fața sa.

Accidentul s-a petrecut zilele trecute în zona localității Coțofănești. Cei doi șoferi tocmai descărcaseră marfa din cisterne (ciment) și se puseseră la drum spre casă. Aveau drum lung de parcurs, până în vestul țării. Ca să ajungă mai repede la familiile lor, au folosit o tehnică de manipulare a tahografului în așa fel încât să se poată deplasa și când ar fi trebuit să tragă pe dreapta, la odihnă. Spre ghinionul lor, în spate le-a apărut o mașină aparținând ISCTR.

Temători de faptul că în urma unui control ar avea de suportat consecințele legii, cei doi șoferi nu au mai fost atenți la drum, fiind cu ochii mai mult pe oglinzile retrovizoare, doar-doar mașina ISCTR se va opri la un moment dat iar ei vor scăpa basma-curată. Așa se face că șoferul care circula în spate nu a observat la timp că tirul din față a frânat brusc și s-a înfipt cu cabina în cisterna acestuia.

unupetrotus


GEROGE NIȚĂ - STAREA TRANSPORTURILOR


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.