DECEBAL POPESCU PLEACĂ DE LA CONDUCEREA CARTRANS PREDA Recomandat

DECEBAL POPESCU PLEACĂ DE LA CONDUCEREA CARTRANS PREDA

Cristian Preda a decis să schimbe CEO-ul grupului de firme pe care le are în proprietate. Astfel, Decebal Popescu va mai deține funcția cea mai înaltă din grup doar până la finalul acestui an.

George ILIE va fi noul CEO al Cartrans Preda începând cu 1 ianuarie 2019, urmând să preia “ştafeta” de la Decebal Popescu, după o perioadă de tranziţie de aproximativ 3 luni.

George Ilie

George are 35 de ani şi experienţe relevante în domenii precum logistică, management de flotă şi distribuţie precum şi în zona de expediţii.
“Am acceptat o mare provocare, aceea de a coordona activitatea unuia dintre cei mai mari transportatori din Prahova, în condiţiile date de piaţă de transport din Europa şi cadrul legislativ din România. M-a atras acest proiect având în vedere modul în care Cartrans Preda îşi desfăşoară activitatea în această piaţă de transport, prin menţinerea la un nivel ridicat a standardelor de calitate pentru serviciile oferite şi a exigenţelor în materie de respectare a cerinţelor legale. Domeniul în care activăm este extrem de competitiv însă sunt încrezător că se poate face performanţă alături de o echipă de profesionişti, fie că vorbim de şoferi, dispeceri sau suportul administrativ. Obiectivele propuse pe termen lung sunt acelea de a diversifica activităţile de transport şi portofoliul de clienţi, precum şi creşterea constantă a flotei şi a gradului de utilizare a acesteia”, a declarat George ILIE.
George îl înlocuieşte în funcţie pe Decebal Popescu, cel care a condus grupul Cartrans în ultimii 7 ani, având în total 14 ani de activitate în cadrul companiei. Decebal va activa, începând din 2019, în domeniul consultanţei.
“Pot spune că şi George Ilie va avea suportul meu, aşa cum l-am oferit şi echipei de management care a condus grupul în ultimii ani. Este o adevărată provocare, mai ales când ne confruntăm cu o competiţie atât de puternică, dar sunt sigur că împreună o să atingem obiectivele îndrăzneţe pe care ni le-am propus.
Lui Decebal nu pot decât să-i mulţumesc pentru activitatea depusă în cadrul grupului timp de 14 ani şi să-i urez success în noile proiecte!”, a declarat acţionarul majoritar al grupului de firme Cartrans, Cristian Preda.
Cu peste 24 de ani experienţă pe piața europeană, grupul Cartrans oferă servicii complete de transport şi expediţii de marfă.
“Specialitatea casei” este reprezentată de transportul rutier intern şi internaţional în regim FTL cu semiremoci Megatrailer XL (capacitate 100cbm).
Cartrans se angajează să furnizeze soluţii inovatoare, având în spate puterea uneia dintre cele mai experimentate flote de camioane, efectuând transport de mărfuri de la producători dintr-o mare varietate de industrii. Combinaţia de experienţă, stabilitate şi servicii i-a permis dezvoltarea multor relații pe termen lung, orientate spre servicii înalt calitative, cu un amestec divers de clienţi, dintre care mai mult de 25% sunt companii de top la nivel mondial.

UPDATE: 

Decebal Popescu a ținut să își exprime punctul de vedere ăn legătură cu afirmații din articolul de mai sus:

"1. Eu am fost cel care a decis schimbarea, din motive personale, nu de business. Pentru că pur şi simplu îmi doresc să fac altceva. Am informat din timp (jumătatea anului), iar împreună cu acţionariatul am făcut şi recrutarea “urmaşului”. Avem o tranziţie model, cum rar vezi la vreo companie. Relaţia mea cu Cristian rămâne la fel ca în ultimii 14 ani, mi-a fost şi îmi va rămâne ca un părinte.

2. George Ilie nu va conduce grupul de firme, ci doar compania Cartrans Preda SRL."

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.