Joi, 26 Septembrie 2024 - TIRMagazin.ro

30 de migranți încercau să fugă cu un camion

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II şi Vărşand au prins aproape 30 de migranţi care încercau să treacă ilegal frontiera României, ascunşi în TIR-uri înmatriculate în Turcia şi Bulgaria. Unul dintre TIR-uri transporta piese auto, iar celălalt transporta capace de toaletă şi porţelan, arată News.ro.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

A intrat sub remorca unui camion și a murit

Un tânăr în vârstă de 37 de ani și-a pierdut viața, miercuri după-amiază, în urma unui grav accident de circulație, în timp ce circula cu mașina pe strada Podului din Sibiu. Din cauze încă necunoscute de anchetatori, șoferul a ieșit cu autoturismul în afara șoselei și s-a izbit violent de remorca unui autotren parcat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ATENȚIE! Camioane controlate de Poliție. Unde se întâmplă?

Pe 26 septembrie 2024, în jurul orei 10:30, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, polițiștii locali au desfășurat verificări menite să asigure respectarea restricțiilor de circulație pentru autovehiculele destinate transportului de mărfuri și materiale. Aceste măsuri sunt conforme cu Hotărârea Consiliului Local (HCL) 139/2023, care impune restricții stricte pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată (mtma) mai mare de 3,5 tone.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.