Un șofer și-a înscenat furtul camionului. Apoi, a vândut marfa

Un șofer și-a înscenat furtul camionului. Apoi, a vândut marfa

Polițiști din Caransebeș au reținut, marți, pentru 24 de ore, un bulgar de 36 de ani, bănuit că în luna mai 2024, ar fi reclamat în mod fals furtul a peste 20 de tone de cafea, ambalată în 66 de paleți, pe care i-ar fi transportat cu un ansamblu de vehicule, din Ungaria, cu destinația Bulgaria.

“Astfel, în 2 mai 2024, în jurul orei 13.00, cetățeanul bulgar a sesizat prin apel 112 că în noaptea precedentă acelei date ar fi staționat ansamblul de vehicule încărcat cu cei 66 de paleți de marfă, într-o parcare din municipiul Caransebeș pe timpul nopții, iar dimineața ar fi constatat că marfa i-ar fi fost sustrasă. Imediat după sesizare, polițiștii caransebeșeni au demarat cercetările în cazul sesizat, înregistrat inițial pentru infracțiunea de furt calificat. Din documentarea activității infracționale s-a constatat că cetățeanul bulgar ar fi vândut marfa în valoare de peste 55.300 de euro, pentru care exista o asigurare valabilă, unei alte persoane, care ar fi preluat-o cu un alt ansamblu de vehicule, fără ca ansamblul de vehicule să ajungă încărcat în județul Caraș-Severin“, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Bărbatul de 36 de ani va fi prezentat miercuri procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru dispunerea de măsuri legale.

Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de inducerea în eroare a organelor judiciare și înșelăciune privind asigurările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care au fost comise faptele.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.