Un nou camion cu donații pleacă spre Galați

Un nou camion cu donații pleacă spre Galați

Armata Română a instalat un al doilea cort pentru ajutoarele destinate sinistraților, în timp ce un al doilea camion cu donaţiile strânse la Televiziunea Română a plecat spre Galaţi.



Sute de români s-au mobilizat în cadrul campaniei umanitare dedicate sinistraților din Galați, donând alimente, haine și produse de curățenie. Fiecare gest de solidaritate contribuie la supraviețuirea celor afectați de inundații.

Televiziunea Română face un apel către public, companii, autorități și ONG-uri să se alăture acestei inițiative și să ofere ajutor celor în nevoie.

Zilele trecute, la Întorsura Buzăului, locuitori și voluntari din județele învecinate, dar și din alte colțuri ale țării, au adus pachete cu alimente și bunuri de primă necesitate. În doar trei zile, au fost încărcate și trimise șase autoutilitare și patru camioane cu ajutoare pentru victimele inundațiilor. Oameni de pretutindeni se alătură eforturilor de ajutor, achiziționând produse de igienă, precum detergenți, săpunuri, dezinfectanți, mopuri și găleți, pentru a-i ajuta pe sinistrați să își curețe casele afectate.

Cei interesaţi pot dona materiale de construcţii de toate tipurile, dar şi lopeţi, mături, găleţi, saci de gunoi de toate mărimile, mănuşi, detergenţi, bureţi şi lavete. Acestea pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti nr. 28, Bucureşti.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.