ATENȚIE! Camioane controlate de Poliție. Unde se întâmplă?

ATENȚIE! Camioane controlate de Poliție. Unde se întâmplă?

Pe 26 septembrie 2024, în jurul orei 10:30, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, polițiștii locali au desfășurat verificări menite să asigure respectarea restricțiilor de circulație pentru autovehiculele destinate transportului de mărfuri și materiale. Aceste măsuri sunt conforme cu Hotărârea Consiliului Local (HCL) 139/2023, care impune restricții stricte pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată (mtma) mai mare de 3,5 tone.

În cadrul acțiunii, agenții au oprit vehiculele de mare tonaj pentru a verifica documentele de acces. Conform regulamentului, autovehiculele care depășesc această greutate trebuie să dețină o autorizație de acces pentru transport greu, valabilă pentru 24 de ore, emiterea acesteia fiind posibilă pentru toate zonele municipiului, cu excepția zonei centrale.

Accesul în zona centrală este reglementat, fiind permis doar în intervalele orare 06:00 – 07:30; 09:00 – 15:30 și 18:00 – 22:00. În restul timpului, circulația acestor autovehicule este strict interzisă. Poliția Locală are capacitatea de a verifica autorizațiile în timp real, datorită conectării platformei informatice la dispeceratul său.

Aceste măsuri au fost implementate pentru a reduce aglomerația și a asigura siguranța rutieră în municipiu. Cetățenii care doresc să sesizeze eventuale probleme sau disfuncționalități în sistemul de autorizare pot apela numărul de telefon 0361-919.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.