Controversatul Ovidiu Marian Barbier este noul director general adjunct al CNAIR Recomandat

Controversatul Ovidiu Marian Barbier este noul director general adjunct al CNAIR

Așa cum v-am anunțat în exclusivitate încă de săptămâna trecută, Ovidiu Barbier a fost numit politic, azi, 11 octombrie 2021, în funcția de director general adjunct al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).

Consiliul de Administrație al companiei, întrunit astăzi, de la ora 11.00, în ședință, a decis schimbarea directorului general adjunct Gabriel Budescu și înlocuirea lui cu un personaj extrem de controversat, Ovidiu Barbier.
Această schimbare vine după ce, în urmă cu două săptămâni, CA-ul a demis-o din funcția de director general al CNAIR pe Mariana Ioniță și a înlocuit-o cu fostul consilier al premierului Câțu pe infrastructură, Cristian Pistol.
Ovidiu Barbier a mai ocupat funcția de director general adjunct al CNAIR în anul 2020. El a fost schimbat din funcție din ordinul fostului ministru Cătălin Drulă. La acesta din urmă au ajuns o serie de acuzații în legătură cu "apropierea" prea mare a lui Barbier față de o serie de firme care au contracte de lucrări cu CNAIR.

În urma anunțului dat de TIR Magazin că Ovidiu Barbier va fi numit în funcția de director general adjunct al CNAIR săptămâna trecută, pe rețelele sociale au apărut o serie de fotografii amuzante pe această temă.

barbier 1

barbier 2

barbier 3

Pentru mai multe amănunte despre caracatița intereselor în care este implicat Ovidiu Barbier, citește și:

C5. Barbier - viitorul director general adjunct, responsabil cu "cina pe cerul" CNAIR

C5. CNAIR- caracatița iepurașo-"bom-barbieră"

C5. CNAIR- "Bom-Barbier", protectorul falsificatorului Bratu

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.