EXCLUSIVITATE. Barbier - revocat din funcția de director general adjunct al CNAIR după numai o zi Recomandat

EXCLUSIVITATE. Barbier - revocat din funcția de director general adjunct al CNAIR după numai o zi

În urma dezvăluirilor revistei TIR Magazin, controversatul Ovidiu Barbier, a deținut funcția de director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR) doar o singură zi.

În această după-amiază, Consiliul de Administrație al CNAIR s-a întrunit de urgență într-o ședință extraordinară cu un singur punct pe ordinea de zi: anularea votului de ieri pentru punctul numărul 5 al ordinii de zi, adică l-a revocat din funcție după numai o zi pe Ovidiu Barbier.
Așa cum v-am anunțat în exclusivitate încă de săptămâna trecută, Ovidiu Barbier a fost numit politic, ieri, 11 octombrie 2021, în funcția de director general adjunct al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).
Consiliul de Administrație al companiei, întrunit ieri, de la ora 11.00, în ședință, a decis schimbarea directorului general adjunct Gabriel Budescu și înlocuirea lui cu un personaj extrem de controversat, Ovidiu Barbier.
Această schimbare vine după ce, în urmă cu două săptămâni, CA-ul a demis-o din funcția de director general al CNAIR pe Mariana Ioniță și a înlocuit-o cu fostul consilier al premierului Câțu pe infrastructură, Cristian Pistol.
Ovidiu Barbier a mai ocupat funcția de director general adjunct al CNAIR în anul 2020. El a fost schimbat din funcție din ordinul fostului ministru Cătălin Drulă. La acesta din urmă au ajuns o serie de acuzații în legătură cu "apropierea" prea mare a lui Barbier față de o serie de firme care au contracte de lucrări cu CNAIR.
Prin anularea punctului 5 din ordinea de zi a CA-ului CNAIR de ieri, Gabriel Budescu se întoarce pe funcția de director general adjunct al CNAIR. El este cel care a început lucrările pe A7 -autostrada Moldova.

Pentru mai multe amănunte despre caracatița intereselor în care este implicat Ovidiu Barbier, citește și:

C5. Barbier - viitorul director general adjunct, responsabil cu "cina pe cerul" CNAIR

C5. CNAIR- caracatița iepurașo-"bom-barbieră"

C5. CNAIR- "Bom-Barbier", protectorul falsificatorului Bratu

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.