Șoferințe românce de camion, arestate după ce au furat marfa pe care o transportau Recomandat

Șoferințe românce de camion, arestate după ce au furat marfa pe care o transportau

Două şoferiţe românce de TIR, precum şi un alt român, tot şofer profesionist, s-au făcut de râs în Spania şi au ajuns direct în arest, după ce au furat marfa pe care o transportau.

Cele două şoferiţe românce de TIR au fost arestate în provincia Zaragoza, alături de un alt şofer român de TIR, după o anchetă desfăşurată de Garda Civilă.

Ancheta a început în luna februarie a acestui an, după mai multe plângeri care priveau un şantaj şi ameninţare cu o armă de foc, care s-au dovedit a fi false.

Totuşi, în urma investigaţiilor, poliţiştii spanioli au descoperit o adevărată reţea de hoţi formată din mai mulţi şoferi români de TIR, printre care şi două femei, şi rudele acestora.

Potrivit publicaţiei cope.es, şoferii de TIR transportau articole sportive, printre care haine, biciclete electrice şi alte accesorii, iar o parte din marfă era furată şi vândută ulterior de prieteni sau rude ale hoţilor.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi mai multe produse ce fuseseră furate şi urmau să fie vândute. Cei trei români au fost arestaţi.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.