Fost Rege al Asfaltului, urmărit penal de DNA

Fost Rege al Asfaltului, urmărit penal de DNA

Omul de afaceri Nelu Iordache, condamnat definitiv la 11 ani și 9 luni de închisoare în 2021 într-un dosar de corupție, este urmărit penal de procurorii DNA în dosarul în care a fost reținut miercuri primarul PNL din Otopeni, Silviu Constantin Gheorghe, potrivit surselor G4Media.

E vorba despre un dosar de corupție ce vizează presupuse plăți ilegale făcute de primarul din Otopeni către diferite firme în contul unor lucrări fictive, potrivit unui comunicat al DNA. Comunicatul DNA precizează că în acest dosar a început urmărirea penală față de patru persoane fizice (un diriginte de șantier și trei oameni de afaceri) pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, dar nu a făcut publice numele acestora.

Potrivit informațiilor G4Media, printre cei urmăriți penal se numără Nelu Iordache, Elena Robitu și George Cristian Ciucă.

În septembrie 2021, Nelu Iordache a fost condamnat definitiv la 11 ani și 9 luni de închisoare în dosarul autostrăzii Nădlac – Arad. Fondatorul companiei Blue Air (acum deținută de alți acționari) a fost acuzat că a schimbat destinația sumei de 31 milioane de lei, o parte din avansul încasat de la stat pentru proiectarea și execuția lucrărilor la primul tronson din autostrada Nădlac – Arad.

În ianuarie 2022, deci după condamnarea definitivă, Nelu Iordache a fost trimis în judecată într-un nou dosar de corupție legat de deșeuri. El e acuzat de procurori că ar fi vrut să mituiască o funcționară ca să primească aviz de mediu în Tunari (Ilfov).


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.