Video. NOUA GENERAȚIE DE CAMIOANE MAN: PROMISIUNILE AU FOST ONORATE Recomandat

Video. NOUA GENERAȚIE DE CAMIOANE MAN: PROMISIUNILE AU FOST ONORATE

• Experiență de primă clasă pentru utilizator, aspect onorat cu două premii de design • Eficiență ridicată a consumului de combustibilul pentru noua generație MAN Truck confirmată în testul TÜV • Mai multe servicii digitale noi care vizează optimizarea exploatării vehiculelor, acum online • Cu o abordare personală și o vastă expertiză din industrie, MAN este un partener puternic pentru clienții săi •

Noua generație MAN Truck a obținut un feedback extrem de pozitiv în cele șapte luni de la lansare, datorită mai multor factori: orientarea către șofer, ușurința utilizării, eficiența consumului de combustibil și pachetul general orientat către client. Toate aceste trăsături au fost evidențiate și lăudate.
Noua generație MAN Truck stabilește standarde în materie de confort, siguranță, rentabilitate, fiabilitate și service, precum și în ceea ce privește conectivitatea și digitalizarea, făcând afacerea clientului mai eficientă și mai de succes - în conformitate cu deviza MAN „Afaceri simplificate”. Acum, la aproximativ șapte luni de la evenimentul de lansare de la Bilbao, Spania, este clar că noua generație MAN Truck și-a îndeplinit promisiunile.
Locul de muncă inovator al șoferului, câștigător a două premii de proiectare, potențialul de economisire a combustibilului, confirmat de testul TÜV Süd, recenziile pozitive ale presei comerciale din Europa și feedback-ul excelent din partea clienților care folosesc deja noul MAN, atestă succesul noii generații.

O experiență de primă clasă onorată cu premii de design
„Suntem deosebit de mulțumiți de interiorul noului MAN, de controlul practic oferit de SmartSelect”, spune Johann Krieger, directorul Spedition Johann Krieger GmbH & Co. KG cu sediul în Rottenburg în Bavaria, Germania. Juriile a două concursuri de design renumite sunt de acord cu el în această privință. Proiectarea cabinei digitalizate a șoferului în noua generație MAN Truck oferă o experiență de primă clasă și a primit un Red Dot Award la categoria Brands & Communication Design 2020 și un Gold German Design Award 2021.
Cabina reproiectată i-a cucerit pe experți prin forma, conceptul și spațialitatea sa, deoarece permite șoferului să opereze numeroasele funcții de asistență și confort fără a le distrage atenția de la drum.
Un exemplu al acestui concept de design este MAN SmartSelect, care este în prezent singurul sistem de acest gen utilizat în vehiculele comerciale. Cu funcția de rotire și apăsare, minimizează nevoia șoferului de a privi în altă parte decât la drum atunci când acționează meniurile de informare și navigare. Cabina bine gândită a șoferului oferă același nivel ridicat de confort.
„Când MAN a dezvoltat noua generație de camioane, era evident că șoferul trebuie să fie implicat de la bun început și să fie în centrul atenției. Aceasta este singura modalitate pentru noi, ca producători, de a ști de ce au nevoie șoferii. Am primit o mulțime de feedback-uri pozitive de la clienți și mass-media, iar câștigarea acestor premii extraordinare subliniază încă o dată că suntem pe drumul cel bun ”, spune dr. Andreas Tostmann, Chairman of the Executive Board of MAN Truck & Bus.
În urma testelor inițiale, efectuate de presa internațională și pe baza feedback-ului clienților care utilizează deja noua generație MAN TGX, îmbunătățirea semnificativă a eficienței consumului de combustibil se dovedește la fel de apreciată ca și noua experiență din cabina șoferului. „Consumul redus de combustibil - care este chiar mai mic decât modelul predecesor - este un adevărat plus”, spune Daniel Hoppenstock, director al HVL Transporte GmbH din Pattensen de lângă Hanovra, care a cumpărat șapte noi MAN TGX.

Eficiență maximă și rentabilitate, confirmate oficial
Noile concepte de transmisie, aerodinamică și MAN EfficientCruise fac ca noua generație MAN Truck să fie cu până la 8,2% mai economică decât generația anterioară de vehicule. Această potențială economie a fost prezisă de MAN și a fost confirmată oficial de un test drive TÜV Süd. După un total de 684 de kilometri parcurși, rezultatul a fost clar: noul MAN TGX 18.470 Euro 6d a necesitat în medie cu 8,2% mai puțin combustibil în comparație cu MAN TGX 18.460, versiunea anterioară.
„Costurile generale ale vehiculului sunt esențiale pentru succesul clienților noștri. Am dezvoltat în mod constant noua generație MAN Truck în vederea maximizării eficienței și economiei și ne-am atins pe deplin obiectivele! Suntem foarte mulțumiți că acest lucru a fost confirmat și de un test efectuat de o organizație independentă de testare. Un mare mulțumesc întregii noastre echipe” a spus dr. Frederik Zohm, membru al Comitetului executiv pentru cercetare și dezvoltare la MAN Truck & Bus.

Noile servicii digitalizate optimizează disponibilitatea vehiculelor
Cu MAN Now, MAN duce managementul digitalizat al vehiculelor la un nou nivel. Acest nou serviciu digitalizat, care a fost lansat alături de noua generație MAN Truck, permite clienților să-și echipeze noua generație MAN cu funcții suplimentare printr-un upgrade online, fără a fi nevoie să mergi cu vehiculul la un atelier mecanic.
Aplicația „Trafic online” oferă șoferului date actualizate despre situația traficului, facilitând evitarea blocajelor, în timp ce „Map Update” oferă cele mai recente informații despre ruta care trebuie urmată. Mai multe funcții sunt setate pentru a fi adăugate în timp util.
O parte din ceea ce face special MAN Truck & Bus este concentrarea pe relațiile personale cu clienții, precum și expertiza excepțională din industrie pe care compania a dezvoltat-o în peste 100 de ani de experiență în sectorul vehiculelor comerciale.

MAN se concentrează pe parteneriate puternice
„Simply My Truck” - așa vrea MAN să simtă șoferii și clienții în legătură cu noua generație MAN Truck. Dar cum pot oamenii să cunoască camioanele din noua generație dacă evenimentele de lansare locale nu pot fi organizate din cauza pandemiei de coronavirus? Pentru a rezolva această problemă, echipa de la MAN Truck & Bus Germany a organizat în luna mai o „primă întâlnire” spontană și neobișnuită: peste 400 de invitați la un drive-in cinema pentru a experimenta live noul MAN TGX. Vehiculele au fost prezentate pe ecrane uriașe
Pentru a ajunge la un public mai larg, MAN a produs, de asemenea, o serie de videoclipuri în care experții au explicat caracteristicile tehnice ale noii generații de camioane. Videoclipurile pot fi găsite pe canalele de socializare MAN Truck & Bus.
Exclusivistul TGX, cu cea mai mare cabină GX, prezintă pachetul complet de confort pentru șofer, precum și echipamentul de ultimă generație care poate fi comandat la cerere. Detaliile exterioare, cum ar fi elemente din oțel inoxidabil strălucitor și caracteristicile interioare, cum ar fi iluminarea ambientală LED multicoloră, bucătăria de la bord cu cuptor cu microunde și aparat de cafea și un televizor LED îl fac regele leilor.
Odată cu lansarea noilor MAN TGL, TGM, TGS și TGX pentru construcții și aplicații speciale și pentru transportul de distribuție, mândria leilor MAN este acum completă. În ambele segmente, noua generație de camioane MAN se mândrește cu un portofoliu de produse diverse, care permite companiei să ofere soluții perfecte pentru toate cerințele industriei. MAN oferă clienților din industrie vehicule perfect echipate și asigură cea mai bună coordonare și colaborare posibilă cu diferiții producători de caroserii.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.