VIDEO. Caravana Test & Drive Scania 2024 Recomandat

VIDEO. Caravana Test & Drive Scania 2024

Compania suedeză își prezintă, în cadrul Caravanei Test & Drive Scania 2024, începând cu 20 mai 2024, vehiculul de ultimă generație: SCANIA SUPER – câștigătorul GREEN TRUCK AWARD 2024.

Scania România face apel către toți proprietarii de business, transportatorii și pasionații de transport pe distanțe lungi din România să participe la cel mai așteptat eveniment al anului: Caravana Scania 2024!
Pentru aproape două luni, 15 orașe parcurse și o mulțime de povești de împărtășit, Scania România vă cheamă între 20 mai și 4 iulie 2024 să fiți parte a acestei aventuri de la București (20-22 mai), Craiova (23-24 mai), Pitești (27-28 mai), Constanța (30 mai), Brașov (3-5 iunie), Iași (6 iunie), Bacău (7 și 10 iunie), Suceava (11 iunie), Sibiu (13, 14 și 17 iunie), Cluj-Napoca (18-19 iunie), Bistrița (20 iunie), Maramureș (21 iunie), Oradea (25-27 iunie), Arad (28 iunie și 1-2 iulie) și până la Caraș-Severin (4 iulie).

Campanie SUPER specială pentru maximizarea eficienței operaționale!
Scania SUPER se remarcă prin performanțe excepționale și o serie de avantaje financiare considerabile. Cu o rată fixă competitivă de doar 1.550 de euro în primul an de leasing*, camionul devine o opțiune atrăgătoare pentru operatorii din domeniul transportului.
Oferta include și Super Service Package la doar 49 de euro pe lună, asigurând întreținerea și reparațiile necesare pentru menținerea vehiculului în condiții optime de funcționare. Pentru a oferi un nivel suplimentar de protecție, asigurările CASCO sunt disponibile la un avantajos 0,99%.
Mai mult decât atât, SCANIA SUPER vine echipat cu FMS – un pachet complet pentru 2 ani, care asigură o gestionare eficientă a flotei și o monitorizare constantă a performanței vehiculului.
Ofertă este disponibilă până pe 10 iulie 2024**, cu condiția semnării contractului și obținerii aprobării financiare înainte de această dată.
Pentru a spori eficiența și economia de combustibil, în ofertă sunt incluse: air deflectors, side skirts și pneuri cu eticheta A, elemente esențiale pentru optimizarea performanței vehiculului.

* Cu o durată de leasing de 72 de luni și ** în limita stocului disponibil, această campanie reprezintă o oportunitate valoroasă pentru transportatorii care caută să investească în tehnologia de vârf și să își maximizeze eficiența operațională.

Test & Drive la bordul câștigătorului Green Truck 2024!
Caravana Scania 2024 deschide o oportunitate deosebită pentru participanți prin programul Test & Drive. Toți cei care vor fi prezenți pot avea șansa de a se urca la bordul câștigătorului Green Truck Award 2024, un vehicul emblematic din gama Scania, care se remarcă prin eficiența sa excepțională și contribuția sa semnificativă la promovarea sustenabilității în transportul rutier.
Premiul Green Truck atestă ca simbol al inovației și al angajamentului Scania față de mediu. Fiecare detaliu al camionului a fost proiectat cu grijă pentru a maximiza performanța și eficiența, reducând în același timp amprenta de carbon și impactul asupra mediului înconjurător.
Prin intermediul programului Test & Drive participanții vor putea simți puterea motorului, manevrabilitatea precisă și confortul cabinei, toate în timp ce contribuie la eforturile globale de protejare a mediului înconjurător prin utilizarea unei tehnologii prietenoase cu mediul.

Scania SUPER câștigatorul GREEN TRUCK AWARD 2024
Scania câștigă premiul Green Truck 2024, în cadrul testului comparativ organizat de două reviste de specialitate germane.
În cadrul acestei comparații, cel mai bun camion din test este identificat prin aplicarea unei formule inteligente care ia în considerare eficiența transportului și sustenabilitatea.
Parametrii cheie includ consumul de combustibil, viteza medie, volumul de AdBlue și greutatea camionului – cu cât acesta din urmă este mai redus, cu atât performanța este mai bună.
Testarea propriu-zisă are loc pe diferite tipuri de drumuri (deși în principal autostrăzi) din zona München. Totul este monitorizat îndeaproape de organizatori și de personalul producătorilor participanți. Un camion de referință este întotdeauna utilizat pentru a compensa condițiile în schimbare, cum ar fi vânturile din față, ploaia și temperatura.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.