ȘOC! Normele de poluare pentru CAMIOANE sunt prea ridicate

ȘOC! Normele de poluare pentru CAMIOANE sunt prea ridicate

Agenţia americană pentru Protecţia Mediului (EPA) a anunţat că standardele de emisii pentru autovehicule, inclusiv camioane uşoare, introduse de Administraţia Barack Obama, ar trebui revizuite, susţinând că nivelul impus este prea ridicat, informează site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

Standardele de emisii pentru autovehicule, stabilite la un nivel prea ridicat de Administraţia Obama. Declaraţia care alarmează activiştii pentru protecţia mediului
Decizia este considerată o victorie pentru constructorii de maşini, în timp ce activiştii pentru protecţia mediului sunt de părere că va reducerea nivelului standardelor emisiilor poluante va exacerba schimbările climatice.

Agenţia a ajuns la concluzia că este necesară revizuirea standardelor în urma unui proces de evaluare în care a stabilit că reglementările curente ce impun constructorilor de maşini să atingă o eficienţă medie a consumului de combustibil de 54 mile per galon (87 km per 3,7 litri) până în 2025 sunt "inadecvate".

Scott Pruitt, şeful Agenţiei americane pentru Protecţia Mediului, susţine că Administraţia Obama a scurtat procesul de evaluare din motive politice şi a luat în grabă o decizie în ultimele zile ale mandatului preşedintelui Barack Obama.

EPA şi Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) vor iniţia procesul de revizuire a standardelor de emisii poluante, a precizat Scott Pruitt, un sceptic al schimbărilor climatice.

Administraţia Donald Trump a anunţat că va anula o serie de standarde industriale privind reducerea emisiilor de gaze poluante.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.