SEMIREMORCILE SCHMITZ CARGOBULL CU NUMĂRUL 20.000 ŞI 20.001, LIVRATE CĂTRE TIP TRAILER SERVICE Recomandat

SEMIREMORCILE SCHMITZ CARGOBULL CU NUMĂRUL 20.000 ŞI 20.001, LIVRATE CĂTRE TIP TRAILER SERVICE

Comenzile de la clienţii importanţi tind să fie deopotrivă consistente și regulate. Jörg Irsfeld, International Key Account Management la Schmitz Cargobul, și Alwin Lürwer, International Key Account Manager at Schmitz Cargobull, au înmânat cea de-a 20.000 şi a 20.001 semiremorcă către TIP Trailer Service.

Semiremorcile au fost acceptate de Oliver Bange, Managing Director Central Region Christian Petersen, Managing Director Nordics, Daniello Cohen, Senior Sourcing Manager Europe, și Peter Marquardt, Operations Leader Central Region de la TIP Trailer Service. Schmitz Cargobull a furnizat, în mod regulat, vehicule pentru una dintre cele mai mari companii de leasing din Europa, timp de mai bine de douăzeci de ani.
Cu ocazia unei mici ceremonii, vehiculele aniversare au fost predate reprezentanților țărilor respective. Semiremorcile de 20.000 și 20.001 au fost predate pentru Steverburg în Nottuln.

Flexibilitate la livrare
"Atât succesul nostru comercial, cât și contactele personale s-au intensificat de-a lungul anilor", subliniază Oliver Bange în legătură cu parteneriatul. Această relație de încredere a fost de o importanță vitală pentru ambele părți, în special în ultimii ani. "20.000 de vehicule pentru TIP reflectă nu numai un parteneriat extrem de pozitiv, ci și puternica legătură construită împreună de-a lungul anilor. Suntem mândri de succesul pe care l-am obținut împreună în ultimii ani și suntem optimiști pentru viitor", explică Jörg Irsfeld.
Ambele vehicule livrate au fost semiremorci cu prelată S.CS UNIVERSAL, care sunt adecvate pentru încărcarea pe șine, în timp ce elementele de siguranță de ultimă oră, cum ar fi luminile de pe margine laterale, întregesc vehiculul. De regulă, TIP se bazează pe semiremorcile cu prelată S.CS Schmidt Cargobull din seria GENIOS. Construcția lor laminată și formată la rece oferă toate atributele relevante pentru companiile de leasing, cum ar fi robustețea, flexibilitatea și ușurința de reparare.
Designul modular impresionant al noului șasiu GENIOS permite o gamă largă de variante de echipare, dar şi distanțe diferite între roți și osii. În cazul reparațiilor, acest lucru ușurează înlocuirea componentelor, aspect de care se bucură cei 900 de mecanici TIP care întrețin și repară nu numai propria lor flotă, ci și vehiculele clienților în peste 70 de ateliere de proprietate. "Este deosebit de important ca operatorii de flote să își păstreze controlul asupra costurilor totale de proprietate.", insistă Alwin Lürwer.

Tehnologie inovatoare
Cu mai mult de cincizeci de ani de experiență în gestionarea și suportul flotelor, TIP poate confirma toate beneficiile oferite de Schmitz Cargobull. "Clienții noștri prețuiesc costurile planificate și, în mod conștient, aleg opțiunile flexibile de leasing și serviciul de atelier", adaugă Oliver Bange.
Tehnologia inovatoare este folosită și pentru corpurile de cutii frigorifice, cu echipamente opționale, inclusiv barele de colț comprimabile, pentru o etanșare sigură la rampa de încărcare. Semiremorcile sunt adesea echipate cu elemente de fixare a încărcăturii. Șasiul ROTOS cu osia proprie de la Schmitz Cargobull este montat pe toate semiremorcile.
Calitatea fiabilă care asigură disponibilitatea optimă, precum și inovațiile continue ale produselor reprezintă un criteriu decisiv pentru un parteneriat durabil și strâns. Multe dintre semiremorcile care au fost livrate până acum sunt echipate cu sistemul telematic TrailerConnect. Calitatea și aspectul practic al TrailerConnect au fost factorii cheie pentru cea mai recentă comandă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.