SCANIA ROMÂNIA ARE UN NOU ȘEF Recomandat

SCANIA ROMÂNIA ARE UN NOU ȘEF

Benoit Tanguy este noul Managing Director al Scania Black Sea Unit, România și Bulgaria, începând cu 1 iulie 2018.

El are o experiență de peste 20 de ani în industria transporturilor și peste 18 ani de activitate în cadrul companiei Scania. Benoit Tanguy și-a început cariera într-un atelier de service și a trecut de-a lungul carierei sale prin numeroase funcții ale departamentului comercial, în calitate de agent vânzări, manager vânzări, dar și dealer manager.
Timp de 12 ani a ocupat funcția de director vânzări în cadrul companiei Scania Franța, iar ultima poziție ocupată, înainte de sosirea în România și Bulgaria, a fost de Managing Director la Scania Colombia.
Noul managing director al Scania Black Sea Unit și-a propus să continue buna dezvoltare a companiei și a declarat că industria de transport din Estul Europei este un sector promițător.
“Aștept cu nerăbdare această nouă provocare și sunt convins că împreună vom depăși așteptările tuturor clienților noștri”, a declarat Benoit Tanguy.
Fostul Managing Director al companiei, Hakan Sundstrom, va ocupa funcția de Senior Advisor în cadrul Scania CV AB Suedia.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping