RUGBY: CĂLĂTORIA CONTINUĂ CU MAN Recomandat

RUGBY: CĂLĂTORIA CONTINUĂ CU MAN

MHS Truck&Bus Group este noul sponsor al echipei de rugby, campioană naţională, Timişoara Saracens.

Istoria MHS Truck&Bus Group a început în urmă cu 11 ani, compania fiind distribuitorul mărcii MAN în România.
Brandul MAN ocupă astăzi unul dintre primele locuri în clasamentul celor mai vândute mărci de camioane din România, performanţă obţinută cu multă muncă şi efort susţinut.
În mod similar, Timişoara Saracens, astăzi cvadruplă campioană a României la rugby, în a cărei panoplie se regăsesc trofeele Campionatului Naţional de rugby profesionist Superliga, cucerite în 2012, 2013, 2015 şi 2017, cele patru Cupe ale României (din anii 2011, 2014, 2015, 2016) şi Cupa Regelui din ediţia aniversară 2015, a pornit la drum în urmă cu opt ani, crezând cu pasiune în forţa şi abilităţile echipei multinaţionale, formate în capitala Banatului, de a atinge vârful performanţei. Visul de a fi campioni a devenit realitate, dar mai mult, Timişoara Saracens se află astăzi în al treilea sezon consecutiv de reprezentare a României în competiţiile europene inter-cluburi şi continuă să fie un punct de referinţă al rugby-ului românesc din era profesionistă.
Iar, pentru că Leii au mai multă putere atunci când îşi unesc forţele pentru a-şi atinge ţinta, MHS Truck&Bus Group a găsit în Leii Timişoarei Saracens aceeaşi mentalitate inovatoare de campion, ce stă la baza istoriei de dezvoltare şi performanţă a companiei şi a decis să li se alăture în călătoria lor spre succes, devenind unul dintre sponsorii şi partenerii echipei.
“Suntem onoraţi şi mândri deopotrivă să punem bazele parteneriatului cu echipa de rugby Timişoara Saracens. Susţinem performanţa şi ne bucurăm că am devenit partener în călătoria lor spre cât mai multe victorii, călătorie în care cu siguranţă vor continua să scrie istorie.”, a declarat George Dorobanţu, Group CEO–MHS Group şi Automobile Bavaria.
“Înalta performanţă în sport, ca de altfel în orice alt domeniu, nu se poate atinge fără susţinere, fără muncă în echipă. Ne bucură şi ne onorează alegerea MHS Truck&Bus Group de a se alătura Timişoarei Saracens în sprijinul iniţiativei noastre de revitalizare şi dezvoltare în România a acestui sport de echipă în care nu contează pe cine avem în faţă, contează cine ne este alături.”, a spus Dan Dinu, membru asociat Timişoara Saracens Rugby Club.
Parteneriatul dintre MHS Truck&Bus Group şi echipa de rugby campioană a României, Timişoara Saracens, a fost demarat la sfârşitul anului 2017.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping