NOI SOLUȚII PENTRU TRANSPORTUL FRIGORIFIC

NOI SOLUȚII PENTRU TRANSPORTUL FRIGORIFIC

Eficiență sporită în transportul pe distanțe lungi cu expertiză în domeniul transportului digital - noua semiremorcă frigorifică Schmitz Cargobull S.KO.

Semiremorca frigorifică S.KO COOL va fi prezentată într-o formă nouă la târgul de vehicule comerciale IAA Hanovra din acest an. Prin soluția completă constând din kitul-box-ul frigorific îmbunătățit, noua unitate de răcire S.CU și sistemul telematic, companiile de transport primesc un pachet optimizat pentru logistica frigorifică.
Din punct de vedere vizual, este ușor să observăm că noua generație S.KO COOL este pe punctul de a-și face debutul. Secțiunea frontală a suportat un face-lift complet. Zona protejată a peretelui de compartimentare a fost extinsă în sus, pentru a evita deteriorarea în timpul cuplării. Mai mult, capacitatea de izolare a peretelui de compartimentare a crescut în continuare prin optimizarea multor detalii.

Noua unitate frigorifică de transport Schmitz Cargobull S.CU
Schmitz Cargobull dezvoltă, în continuare, unitatea frigorifică internă și o echipează cu cel mai recent motor diesel (common rail). Noua generație de unități frigorifice oferă aceleași performanțe ridicate de răcire și o gestionare precisă a temperaturii, dar cu un consum redus de combustibil. Unitatea de răcire S.CU respectă standardul de emisii Stage V, care intră în vigoare în ianuarie 2019.
Acest lucru reduce în mod semnificativ impactul asupra mediului. Prin proiectarea optimă a interfeței unității frigorifice și prin îmbunătățirea circulației aerului, operatorii pot obține o distribuție uniformă a temperaturii în zona de încărcare. Datorită noului design al afișajului de pe bord, cifrele mari permit citirea datelor de către șofer. Ca alternativă la afișaj, toate funcțiile sistemului S.CS și cele ale sistemului telematic pot fi controlate prin intermediul unui smartphone. În calculul TCO (costul total al proprietății), unitatea de răcire este un factor critic.

Robustă și sigură - noua podea multifuncțională Schmitz Cargobull
Noua podea multifuncțională are o suprafață unică antiderapantă și are o durată lungă de viață. Șinele profilate integrate asigură o încărcare flexibilă în interiorul vehiculului, indiferent de locul unde trebuie asigurată sarcina. În plus, în cazul în care apa va pătrunde în body-kit, podeaua distribuie apa în mod egal, ceea ce înseamnă că există un risc mai mic de înghețare a pardoselii.

Protecția spatelui
O treime din clienții Schmitz Cargobull au optat pentru protecția dinamică a rampei spate (DRP). În noua versiune 3.0, barele de basculare conice amortizează impactul cu rampa, continuu și mai ușor. Corpul din spate modular permite ca piesele individuale să fie montate ulterior acolo unde este necesar. Aceasta reduce atât timpul în care semiremorca nu este funcțională, cât și costurile în caz de reparații.

Telematics
Indiferent dacă controlează temperatura mărfurilor sensibile sau determină poziția remorcii, sistemul telematic Schmitz Cargobull TrailerConnect permite logarea continuă în timp real. Datele pot fi întotdeauna accesate rapid în portalul TrailerConnect. Mesajele de avarie proactive împiedică timpul de întrerupere a funcționării semiremorcii. Indiferent dacă este vorba despre unitatea de răcire, anvelopele sau sistemul de închidere a ușilor, sunt raportate toate erorile înainte de apariția unei defecțiuni majore. Acest lucru contribuie la evitarea defecțiunilor și permite planificarea proactivă a vizitelor la atelierul de reparații. Sistemul multiplu premiat este complet conectat la rețea și toate componentele sunt de o calitate înaltă, obișnuită pentru Schmitz Cargobull.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping