NOI PRODUSE ŞI SERVICII DE LA SCHMITZ CARGOBULL PENTRU IAA 2018 Recomandat

NOI PRODUSE ŞI SERVICII DE LA SCHMITZ CARGOBULL PENTRU IAA 2018

Schmitz Cargobull va prezenta o gamă largă de inovații la Salonul de Vehicule Comerciale IAA 2018.

Experții în produse și servicii de la Schmitz Cargobull au lucrat, din greu, în ultimii doi ani. Numeroase inovaţii în dezvoltarea produselor şi serviciilor dedicate semiremorcilor au fost create în beneficiul clientului, în scopul reducerii costului total de operare. Toate inovațiile au fost dezvoltate în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate și testate într-un cadru practic.

Semiremorcă frigorifică S.KO COOL
Schmitz Cargobull va prezenta semiremorca frigorifică S.KO COOL într-o nouă formă la târgul de vehicule comerciale IAA din acest an. Companiile de transport primesc un pachet complet optimizat pentru logistica frigorifică prin îmbunătăţirea suprastructurii frigorifice prin noua unitate de răcire S.CU și un sistem telematic. Din punct de vedere vizual, este ușor de înţeles că o nouă generație S.KO COOL este pe punctul de a-și face debutul. Aceasta a fost pregătită oferindu-i-se un nou aspect distinctiv. Secțiunea frontală a avut parte de face-lift complet. Zona protejată a peretelui de compartimentare a fost extinsă în sus, pentru a evita deteriorarea în timpul cuplării. Mai mult, capacitatea de izolare a peretelui de compartimentare a crescut în continuare prin optimizarea mai multor detalii.

Noua unitate frigorifică de transport Schmitz Cargobull S.CU
Schmitz Cargobull și-a dezvoltat unitatea frigorifică și a echipat-o cu un nou motor. Noua generație de unități frigorifice oferă aceleași performanțe ridicate de răcire și o gestionare precisă a temperaturii, dar utilizează până la 10% mai puțin combustibil.
Toate unitățile de refrigerare Schmitz Cargobull respectă standardul de emisii Stage V, care intră în vigoare în ianuarie 2019.
Prin proiectarea optimă a interfeței cu noua unitate de răcire și prin îmbunătățirea circulației aerului, operatorii pot obține o distribuție uniformă a temperaturii în zona de încărcare. Ecranul a fost reproiectat pentru a îmbunătăți gradul de utilizare, în timp ce cifrele mari îl fac mai ușor de citit. Ca o alternativă la afișaj, toate funcțiile unității de refrigerare S.CU și a sistemului telematic pot fi controlate prin intermediul unui smartphone.

Semiremorca cu prelată S.CS cu POWER CURTAIN
Semiremorca S.CS cu POWER CURTAIN de la Schmitz Cargobull este concepută pentru a satisface cerințele în vederea creșterii eficienței și pentru gestionarea eficientă a timpului. Rigiditatea structurală certificată conform DIN EN 12642 Cod XL este obținută fără lamele de sprijin, datorită curelelor și a firului de oțel integrat în prelată. Avantajul acestei operațiuni constă în încărcarea și descărcarea mai rapidă, care se face în afara manipulării manuale care consumă mult timp. Acest lucru permite șoferului să-și continue drumul mai repede și să optimizeze procesul de transport. În același timp, POWER CURTAIN oferă protecție ridicată împotriva furtului.

Semi-remorcă cu prelată S.CS.MEGA, minus 300 kg
Datorită noului șasiu laminat, greutatea a fost optimizată la semiremorca S.CS, care este acum cu 300 kg mai uşoară, în timp ce standardul de robustețe și calitate a rămas același. Pentru încântarea transportatorilor de marfă, pachetul de echipament de bază pentru semiremorci are o greutate de doar 6.290 kg.

Semiremorca cu prelată S.CS UNIVERSAL, sub 6 t
Semiremorca cu prelată S.CS UNIVERSAL vine și într-o versiune mai uşoară. Schmitz Cargobull este deja operațional cu o greutate neîncărcată mai mică de 6 tone. Desigur, remorca posedă certificatul DIN EN 12642 Code XL și este echipată, de asemenea, cu noul design lateral împotriva furtului.

Prelata pentru camioane M.CS și prelata pentru axul central (central axle curtainsider) Z.CS
Schmitz Cargobull pentru camioanele de mare volum a avut parte de asemenea o schimbare generațională. Prelata de camioane M.CS și prelata Z.CS sunt acum disponibile în versiunea MEGA, cu o greutate totală redusă cu 500 kg. Camioanele cu volum mare și remorca în versiunea MEGA oferă acum o sarcină utilă mai mare pentru soluții optime și flexibile de transport.

Suprastructura basculantă S.KI cu carcasă rotunjită
Punând un accent special pe reducerea greutății, Schmitz Cargobull prezintă o izolație termică îmbunătățită pentru body-ul rotund din oțel. Pentru a reduce la minim pierderile de sarcină, izolarea termică a corpului basculant din oțel S.KI SR a fost optimizată din nou pentru anul 2018. Materialul izolator inovator are o greutate suplimentară redusă de aproximativ 310 kg, oferind o soluție de transport robustă și optimizată.
Alături de corpul din oțel rotunjit, kit body-ul din aluminiu este disponibil și cu izolație completă. Această soluție de transport optimizată în funcție de greutate respectă, de asemenea, standardele de izolație necesare, asigurând în același timp o sarcină utilă ridicată, datorită greutății sale neîncărcate de numai 5,1 t. Deoarece dimensiunile exterioare ale caroseriei nu se schimbă semnificativ, remorca basculantă își păstrează centrul de greutate jos.

Remorca basculantă S.KI VOLUME cu corp din aluminiu
Semiremorca basculantă S.KI VOLUME AK are o înălțime de încărcare care, deși este mai scăzută cu 160 mm, păstrează același volum al caroseriei și o greutate fără încărcătură care a fost redusă cu până la 150 kg.
Remorca basculantă va fi disponibilă și cu osia Schmitz Cargobull începând din septembrie 2018

Piese și servicii Schmitz Cargobull
Schmitz Cargobull Parts & Services a investit în sisteme digitale noi pentru formarea profesională și în ateliere de reparaţii. Service-urile din întreaga lume vor putea să se conecteze cu specialiștii Schmitz Cargobull folosind aplicații de întreținere la distanță, primind instrucțiuni online în timpul procesului de reparații. Acest lucru reduce drastic timpul necesar depanării. Pentru reparații mai complicate, secvențele de training bazate pe realitatea virtuală vor fi utilizate pentru a îmbunătăți instruirea inginerilor din atelierele de reparaţii. Permițând inginerilor să experimenteze scenarii virtuale de reparații, acest aspect ajută la îmbunătățirea programului de instruire. Prima zonă de aplicare pentru aceste noi servicii digitale și elemente de instruire va fi noua unitate de refrigerare Schmitz Cargobull S.CU.

Schmitz Cargobull Finance
Din anul 2017, Schmitz Cargobull Finance a oferit o gamă extinsă de soluții de asigurare prin intermediul partenerilor de asigurări Schmitz Cargobull. Agentul specializat în asigurări a fost înființat sub umbrela Schmitz Cargobull Finance și operează acum ca Cargobull Insurance Broker GmbH (CIB).

Schmitz Cargobull Telematics
Odată cu lansarea noului său echipament telematic, a noilor senzori, a unui nou portal online și a noii aplicații beSmart, Schmitz Cargobull Telematics prezintă o serie de inovații de pionierat. De asemenea, se va concentra mai mult pe servicii proactive și pe întreținere predictivă în viitor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping