FORD TRUCKS, TRANSPORTATOR AL CRUCII ROȘII ROMÂNE Recomandat

FORD TRUCKS, TRANSPORTATOR AL CRUCII ROȘII ROMÂNE

Noul Ford F-MAX va fi transportator al donațiilor primite de Crucea Roșie Română și distribuite către principalele spitale și centre ce au mare nevoie de ele.

"În contextul în care traversăm o perioadă cu mari provocări pentru siguranța noastră și a celor din jur, Cefin Trucks se implică în societate, alăturându-se acțiunilor Societății Naționale Crucea Roșie România.
Credem cu putere în rolul social al companiilor și, în măsura în care putem, ne vom implica în continuare în astfel de proiecte.
Împreună mergem mai departe, oricât de grele ar fi drumurile!", se spune în comunicatul de la finalul lunii martie 2020 emis de CEFIN Trucks - unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks.
Compania activează de peste 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și, din mai 2017, a început activitatea din acest nou rol.
Serviciile companiei, atât de service cât și de vânzări, sunt în continuare la dispoziție în condițiile programului zilnic cunoscut. Asigurăm prevederea tuturor măsurilor de siguranță pentru clienți și angajați.
Ford Trucks furnizează vehicule comerciale pentru curățenia orașului, construcții și transporturi, contribuind astfel la susținerea acestor activități esențiale pentru societate în aceste momente.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.