Cu Scania din China până în Europa Recomandat

Cu Scania din China până în Europa

Doi șoferi chinezi s-au alăturat culturii camioanelor și au efectuat o călătorie de 13.000 de km din China până în Europa într-un vehicul Scania.

Numărul pasionaților de camioane din China este în creștere, stârnindu-le curiozitatea și interesul pentru expozițiile de camioane. Liu Weitao și Guo Longxian sunt doi șoferi pasionați de camioane care s-au aventurat într-o călătorie lungă către Festivalul Truckstar din Olanda. Aceasta a fost prima dată când o placă de înmatriculare chineză de camion a apărut în competiția Truckstar.

Proprietarii companiei de transport Shanghai Haizhou s-au alăturat participanților la festival pentru a-și expune camionul Scania pictat într-un motiv cu un personaj Transformer și pentru a absorbi tot ce are de oferit evenimentul. "Vrem să participăm la festival în persoană și să învățăm din el. Participarea este uimitoare, cu mulți oameni prezenți. Creează o atmosferă deosebit de plăcută și dorim să aducem această experiență înapoi în China", spune Liu.
Acesta a organizat primul festival chinez de camioane în acest an, și speră să genereze idei și cunoștințe dobândite în Olanda pentru a face următorul festival de camioane din Shanghai chiar mai bun.

Influența culturii camioanelor
În China, un camion a fost tradițional considerat un mijloc ieftin de transport al mărfurilor. Dar în ultimii ani, mentalitatea evoluează treptat pentru a îmbrățișa cultura camioanelor - un concept în care Scania a jucat un rol important în crearea acestuia. Șoferii dezvoltă o legătură pozitivă cu camioanele lor, de care depinde existența lor.
Un camion nu este doar un camion. Este un stil de viață la volan, însoțit de un cămin confortabil în mișcare! Ei au o atașare personală față de vehiculele lor - le îngrijesc, le decorează și le conduc responsabil.
A fost pentru prima dată când Liu și Guo au călătorit cu un camion Scania la Truckstar. "Cabina este foarte înaltă și spațioasă, iar condițiile de viață sunt extrem de confortabile. Am dormit în camion timp de două săptămâni, parcurgând aproximativ 13.000 de km, și nu ne-a cauzat nici o problemă pe tot parcursul călătoriei noastre", comentează Liu satisfăcut.

Încredere și inspirație
Parcurgerea acestei călătorii lungi necesită încredere în vehicul - încrederea că vehiculul tău te va duce de la un punct la altul fără probleme. Liu recunoaște valoarea premium oferită de Scania, iar călătoria pe continente este o dovadă a încrederii sale în calitatea mărcii Scania.
În Suedia, cei doi bărbați au făcut o vizită lui Sven-Erik Bergendahl la atelierul Svempas, cunoscut în special pentru construcțiile sale personalizate, inclusiv stilizarea și modificările camioanelor Scania. Este o oprire inspirațională "obligatorie" pentru fanii de camioane, mai ales după ce cabina Svempa 999 a făcut furori la Salonul Auto de la Shanghai din 2011 și a stârnit interesul comunității de camioane din China.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.