Webuild solicită falimentul Euroconstruct Trading '98 Recomandat

Webuild solicită falimentul Euroconstruct Trading '98

Concernul transnațional Webuild (fost Astaldi), constructorul podului peste Dunăre de la Brăila, cere în instanță falimentul firmei "asfaltatorilor lui Băsescu", Euroconstruct Trading '98.

Problema insolvenței Euroconstruct a devenit atât de gravă încât până și prietenii de la Webuild au intrat în alertă maximă.

Italienii ar fi fost ultimii îndreptățiți să "întoarcă armele" împotriva Euroconstruct, mai ales după ce au câștigat procedura de proiectare și executare a podului de la Brăila.

Au fost depuse numai două oferte pentru acea procedură, una a Astaldi (Webuild) și cealaltă a unei asocieri dintre o firmă chinezească și Euroconstruct.

În mod "miraculos", Astaldi a câștigat cu o diferență de preț de numai 0,12 sutimi, în condițiile în care valoarea contractului a fost de peste două miliarde de lei.

Ca și când, în asocierea concurentă, ar fi avut un bun prieten care le-a "tras clapa" chinezilor. Evident, dezinteresat!

OFERTANȚI CONSTRUCȚIE POD BRĂILA

Sătule de mașinațiunile și tergiversările procedurii de insolvență ale Euroconstruct, din ce în ce mai multe societăți țepuite de celebrii "asfaltatori ai lui Băsescu", Sorin Vulpescu și Dan Besciu, se adresează Tribunalului București solicitând falimentul Euroconstruct.

Motivul legitim invocat de către firmele păgubite este acela că nu a fost respectat termenul de plată al datoriilor, respectiv 04 iunie 2024, aprobat prin planul de reorganizare modificat al Euroconstruct.

După ce, acum o săptămână, am publicat un articol despre situația ingrată a asocierilor și a creditorilor firmei lui Vulpescu și Besciu, am primit pe adresa redacției mai multe documente pe această temă.

Dintre acestea vă prezentăm o scurtă selecție.

DOCUMENTE CERERE FALIMENT EUROCONSTRUCT

Firmele care solicită în instanță recuperarea datoriilor sau falimentul Euroconstruct sunt "norocoase".

Multe alte societăți nu mai apucă să facă acest lucru pentru că, prin nerecuperarea datoriilor în cei peste șase ani de insolvență ai Euroconstruct, au intrat în falimentat.

 

PE ACEEAȘI TEMĂ CITEȘTE ȘI:

Euroconstruct Trading 98 - pericol maxim pentru asociații "asfaltatorilor lui Băsescu"


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE

 





Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.