VIDEO. Holleman: cele mai mari transporturi agabaritice din istoria firmei Recomandat

VIDEO. Holleman: cele mai mari transporturi agabaritice din istoria firmei

Firma Holleman Special Transport & Project Cargo sărbătorește în acest an 25 de ani de activitate pe piața românească și 85 de ani de existență.

Uriașa experiență a companiei în domeniul transporturilor speciale este demonstrată în aceste zile, când echipa Holleman realizează cele mai mari transporturi agabaritice din istoria firmei.
Astfel, în perioada 21-24 septembrie 2022, se efectuează transporturi agabaritice de mari dimensiuni şi greutăţi, ceea ce presupune blocarea totală a circulației rutiere, pe anumite sectoare de drum, în anumite intervale orare, după cum urmează:
- în data de 21 septembrie 2022, TUR cu ÎNCĂRCĂTURĂ, începând cu ora 21:30, un convoi de două camioane, cu plecare de la IMGB Berceni (jud. Ilfov) către Brazi (jud. Prahova) având fiecare lățimea de 7 m, lungimea de 47m, înălțimea de 8,2 m și masa de 364 tone. Ruta: IMGB Walter Tosto - Şoseaua de Centura Bucureşti - Intersecţia cu A2 (blocare temporară A2) - Afumaţi - Urziceni - Albeşti Paleologu - Valea Călugărească - Bucov - Centura Sud Ploieşti - Bărcăneşti - DN1 - Rafinăria Petrobrazi;
- în data de 25 septembrie 2022, RETUR fără încărcătură, începând cu ora 22.00, un convoi de două camioane, cu plecare de la Brazi (jud.Prahova) către IMGB Berceni (jud. Ilfov) având fiecare lățimea de 6,5 m şi masa de 143,5 tone. În data de 27 septembrie se va relua acelaşi ciclu.
Transporturile sunt de importanţă naţională. Convoiul este însoţit de echipaje ale Poliţiei Rutiere, autovehicule însoţitoare de transport agabaritic şi echipe ale reţelelor de electricitate şi comunicaţii, care efectuează lucrări specifice.
În videoclipul filmat în ziua în care a pornit convoiul agabaritic din București, George Niță, directorul general Holleman, ne-a oferit mai multe amănunte despre "bucătăria internă" a acestei operațiuni.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.