Video exclusiv: PREMIUL CONSITRANS PENTRU SIGURANȚĂ RUTIERĂ - SORIN LUCHIAN Recomandat

Video exclusiv: PREMIUL CONSITRANS PENTRU SIGURANȚĂ RUTIERĂ - SORIN LUCHIAN

“Premiul va merge la o persoană care, din 2001 încoace, se ocupă de managentul traficului şi organizarea siguranţei rutiere în cadrul municipiului Bucureşti.

Este şeful Departamentului de sistematizare a traficului şi de transport urban în cadrul Primăriei Muncipiului Bucureşti”.
Premiul a fost ridicat de Sorin Luchian, şeful Serviciului Sistematizarea Circulaţiei, Transport Urban şi Autorizări al PMB: “La câte sunt de făcut în Bucureşti în domeniul siguranţei şi a circulaţiei, în general, îl iau ca pe un premiu de încurajare. Sper ca, la ediţia viitoare, cel care va lua premiul să fie un reprezentant al administratorilor de drumuri din Bucureşti, pentru că ei sunt actorii principali.”, a spus Petre Ene, coordonator proiect Consitrans.
În cadrul Galei Premiilor Siguranţei Rutiere, care a avut loc pe 5 aprilie 2017, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, au fost acordate 12 distincţii autorităţilor, ONG-urilor şi oamenilor de afaceri din domeniul transporturilor şi logisticii.
Amfitrionii evenimentului au fost marea doamnă a scenei şi ecranului Rodica Popescu Bitănescu şi Radu Spirea, Directorul General al Vesta Investment.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.