VIDEO. Camion confiscat și amendă de 30.000 de lei pentru un transport de parbrize sparte Recomandat

VIDEO. Camion confiscat și amendă de 30.000 de lei pentru un transport de parbrize sparte

Un român a rămas fără camion și s-a ales cu o amendă uriașă după ce a fost prins de comisarii Gărzii de Mediu în timp ce intenționa să arunce un morman de parbrize sparte pe un câmp, marți, în apropiere de Ploiești.

Șoferul camionului a fost urmărit pe DN1A până la Strejnic, în zona unde voia să se debaraseze de gunoaie.

"O echipă de comisari din cadrul Comisariatului General, împreună cu Jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” din Ploiești, au surprins în trafic în zona Strejnic din județul Prahova, în imediata apropiere a drumului DN1A, un autocamion ce transporta parbrize ce urmau a fi eliminate în locuri neautorizate. Autospeciala a fost observată în jurul orei 5 dimineaţa şi urmărită până la locul unde urma să descarce deşeurile.

În urma verificării s-a constat faptul că transportatorul nu deținea niciun document de transport deşeuri, fapt pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 30.000 lei, iar ca sancțiune complementară s-a dispus confiscarea autocamionului.

Din declarațiile conducătorului auto, deșeurile de parbriz au fost ridicate din București, de la un operator economic care desfășoară activități de înlocuire parbrize. Totodată, a fost demarată o acțiune de inspecție și control inopinat la operatorul economic, generatorul deșeurilor", se arată într-o informare a Gărzii de Mediu.



CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.