Traficul rutier dintre Marea Britanie și Franța a fost suspendat Recomandat

Traficul rutier dintre Marea Britanie și Franța a fost suspendat

Portul Dover a fost închis pentru traficul de vehicule care părăsește Marea Britanie pentru 48 de ore.

Franța a luat decizia de a opri mișcările camioanelor ca urmare a îngrijorărilor noi cu privire la răspândirea unei noi tulpini de coronavirus.
Miniștrii și oficialii britanici vor discuta această mișcare la comitetul de urgență Cobra al guvernului, luni, 21 decembrie 2020.
Va fi permis transportul de mărfuri din Franța în Marea Britanie, dar există temeri că șoferii de camioane nu vor călători pentru a evita blocarea în Marea Britanie.
Secretarul pentru transport Grant Shapps a îndemnat publicul și transportatorii să nu călătorească în porturile din Kent, inclusiv în Dover. "Ne așteptăm la întreruperi semnificative în zonă", a spus el.
Recomandăm ferm tuturor cetățenilor români care intenționează să se deplaseze pe cale RUTIERĂ din UK către Franța să țină cont că, la acest moment, toate căile de ieșire din UK către Europa continentală (de la Dover spre Calais) sunt blocate, atât pentru deplasarea cu ferry, cât și pentru deplasarea prin Eurotunnel.
Franța a suspendat pentru o perioadă de 48 de ore accesul pe teritoriul său pentru toate persoanele și toate mărfurile care vin din UK.
Portul Dover este închis traficului care iese din Marea Britanie „până la o nouă notificare” din cauza restricțiilor de frontieră din Franța, au declarat autoritățile portuare într-un comunicat.
"Atât clienților cu marfă, cât și pasagerilor li se cere să nu călătorească în port", a spus acesta. "Înțelegem că restricțiile vor fi în vigoare timp de 48 de ore începând cu miezul nopții."

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.