O furgonetă care transporta valori, atacată în Franța

O furgonetă care transporta valori, atacată în Franța

În Grenoble, Franța, o furgonetă de transport de valori a fost atacată în centrul orașului. Mai multe împușcături au fost auzite de martorii oculari îngroziți.

Furgoneta de transport de valori se afla în centrul orașului Grenoble în momentul incidentului, joi dimineața, în jurul orei 10:30. Nu sunt victime, conform parchetului orașului. A fost activată o unitate de criză de către prefectură.

Un camion de transport de valori a fost atacat joi dimineață în jurul orei 10:30 în centrul orașului Grenoble (Isère), a declarat prefectura departamentului, confirmând informațiile din Dauphiné Libéré.

„Un atac armat asupra unei mașini blindate a avut loc în această dimineață, după ora 10:00, la colțul dintre Cours Berriat și Jean-Jaurès în Grenoble” (...) „Polițiștii și pompierii sunt la fața locului," au detaliat pe X polițiștii de la Dauphiné Libéré.


O unitate de criză a fost activată

Oficialii declară că a fost activată o unitate de criză la prefectura Isère pentru a monitoriza operațiunile.” Perimetrul este asigurat de forțele de ordine. Recomandăm cea mai mare prudență în centrul orașului Grenoble," a adăugat prefectura într-o a doua postare pe X.

Potrivit procurorului din Grenoble, Éric Vaillant, care a mers la fața locului, „nu sunt victime”. „Au fost înregistrate două răniți ușor în accidente de circulație provocate de eveniment și de o bucată de sticlă”, a detaliat el într-un mesaj adresat presei.

Anchetă deschisă în urma zecilor de focuri de armă trase spre furgonetă
A fost deschisă o anchetă și încredințată diviziei de criminalitate organizată și specializată, (DCOS). Potrivit Dauphiné Libéré, transportatorii de numerar sunt nevătămați. (evz)


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.