Luni, 08 Iulie 2024 - TIRMagazin.ro

Camioanele Ucrainei nu mai pot fi oprite în Polonia. Decizia UE

Invazia transportatorilor ucraineni în UE s-a prelungit până la sfârșitul anului viitor, concurența neloială a acestora aducând prejudicii majore în statele membre, în special cele din vecinătate. Mai mult, Comisia Europeană a decis, în prelungirea acordului, ca autoritățile naționale s-o lase mai moale cu controalele ucrainenilor, în special la frontieră, instituind și un autocolant pe camioanele acestora, care să descurajeze verificările.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un șofer polonez beat s-a răsturnat cu un camion

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au constatat patru infracțiuni rutiere comise în aceeași zi de trei persoane – conducerea unui autovehicul sub influența alcoolui, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șofer de autocar implicat într-un grav accident cu un camion a ieșit din comă

Medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu dau vești îmbucurătoare despre evoluția stării de sănătate a tânărului de 33 de ani ajuns în comă după ce autocarul cu care transporta peste 50 de oameni a fost lovit de un TIR pe DN1, în apropiere de localitatea Porumbacu de Jos, județul Sibiu. După două săptămâni de comă, șoferul care a salvat viața pasagerilor și care a fost cel mai grav rănit și-a revenit la starea de constiență și este pe drumul spre ”recuperare”.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ALERTĂ Valea Prahovei a fost deschisă pentru camioane. În ce zile se circulă?

CNAIR informează utilizatorii rețelei rutiere că, în conformitate cu art. 15 din Ordinul comun al ministrului Transporturilor şi Afacerilor Interne nr. 647/127/2016, cu modificările și completările ulterioare s-a luat decizia ridicării temporare, în perioada 8 iulie – 9 august 2024, a restricției de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, pe sectorul de drum DN1, Ploieşti (intersecţie DN1 cu DJ236) - Braşov (intersecţie DN1 cu DN1A) în zilele de marți – joi, în intervalul orar 06:00 - 22:00.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.