Șofer de autocar implicat într-un grav accident cu un camion a ieșit din comă

Șofer de autocar implicat într-un grav accident cu un camion a ieșit din comă

Medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu dau vești îmbucurătoare despre evoluția stării de sănătate a tânărului de 33 de ani ajuns în comă după ce autocarul cu care transporta peste 50 de oameni a fost lovit de un TIR pe DN1, în apropiere de localitatea Porumbacu de Jos, județul Sibiu. După două săptămâni de comă, șoferul care a salvat viața pasagerilor și care a fost cel mai grav rănit și-a revenit la starea de constiență și este pe drumul spre ”recuperare”.

”Starea pacientului în vârstă de 33 de ani s-a ameliorat. La momentul actual este conștient, cooperant și este pe drumul spre recuperare, însă nu se află încă în afara oricărui pericol. Este ținut sub atenta supraveghere a medicilor și primește în continuare tratament de specialitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Cristina Bălău.

Accidentul în care a fost implicat autocarul s-a produs într-o curbă de pe DN1, în condiții de carosabil umed.

Autocarul a fost lovit de TIR iar șoferul de 33 de ani a reușit să reducă din impact prin scoaterea autocarului în afara drumului, evitând producerea unei tragedii de proporții.

Pentru salvarea șoferului a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare. El a fost dus la spital în stare gravă, intubat și inconștient.

În urma accidentului în care au fost implicate 57 de persone a fost activat Plan Roșu de intervenție de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu iar la locul accidentului au fost mobilizați zeci de salvatori.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.