Un șofer polonez beat s-a răsturnat cu un camion

Un șofer polonez beat s-a răsturnat cu un camion

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au constatat patru infracțiuni rutiere comise în aceeași zi de trei persoane – conducerea unui autovehicul sub influența alcoolui, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Una dintre infracțiuni, cea referitoare la conducerea unui autovehicul sub influența alcoolui, a fost constatată vineri după-amiază, după ce un ansamblu de vehicule s-a răstrunat în afara părții carosabile pe DN 6, între Caransebeș și Lugoj, în apropiere de Zăgujeni. Șoferul, un polonez de 55 de ani, nu a fost rănit, însă la testatea cu aparatul etilotest a rezultat în cazul său o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice.

Acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar polițiștii au întocmit dosar penal.

Într-un alt caz, polițiștii din Moldova Nouă au oprit pentru control, în comuna Coronini, un moped care nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare. De asemenea, s-a constatat că bărbatul care îl conducea nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu figura înmatriculat în circulație. Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Iar vineri seara, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au oprit pentru control, pe DN 68, în localitatea Zăvoi, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Rusca Montană, în cazul căruia, la testarea cu aparatul din dotare, au rezultat suspiciuni privind consumul de substanțe psihoactive. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, rezultatul analizelor toxicologice constituind probă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive. (national.ro)


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.