Marți, 12 Septembrie 2023 - TIRMagazin.ro

Guvernul a anunțat cu cât va crește salariul minim

MInistrul de Finanţe Marcel Boloş a precizat că în coaliţia de guvernare a fost agreată, de principiu, varianta creşterii salariului minim la 3.300 lei brut, de la 1 octombrie a.c. Liberalul a adăugat, referitor la majorarea salariului minim de la 1 ianuarie 2024, că rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în coaliţie şi a mai spus că nu a fost discutată în coaliţia de guvernare creşterea la 3.750 lei brut, de la începutul anului viitor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un mare coridor comercial care va ocoli China se deschide. Ce țări cuprinde

India, Uniunea Europeană și Statele Unite au anunțat oficial sâmbătă lansarea unui "coridor economic India - Orientul Mijlociu - Europa", în marja summitului G20 desfășurat în acest weekend la New Delhi. Acest coridor ”este mult mai mult decât o simplă cale ferată sau un cablu, este un pod verde și digital", care va lega "continente și civilizații", a declarat Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, la New Delhi. Presa internațională acordă spații largi evenimentului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Camion cu cherestea, confiscat la Roman

O patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Poliției municipiului Roman și un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău a oprit, la data de 7 septembrie 2023, în jurul orei 19:30, pentru verificare, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Roman, un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.