Camion cu cherestea, confiscat la Roman Recomandat

Camion cu cherestea, confiscat la Roman

O patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Poliției municipiului Roman și un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău a oprit, la data de 7 septembrie 2023, în jurul orei 19:30, pentru verificare, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Roman, un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos.

Camionul era condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Suceava.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la corectitudinea documentelor ce însoțeau transportul de material lemnos, ansamblul de vehicule a fost condus, pentru verificări, la Ocolul Silvic Roman.

La data de 8 septembrie a.c., în urma verificărilor realizate a rezultat faptul că, documentele de însoțire ale transportului au fost introduse cu întârziere în aplicația specifică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloc de transport a materialelor lemnoase în volum de peste 10 m.c. neînsoțite de documente specifice de transport.

Totodată, s-a procedat la indisponibilizarea volumului de 52,16 m.c. cherestea, în valoare de 48.200 de lei precum și a ansamblului de vehicule, în valoare de aproximativ 45.000 de euro.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.