Germania. Un român care fugea noaptea pe autostradă a fost lovit de un camion și ucis pe loc Recomandat

Fotografie de arhivă cu titlu strict ilustrativ Fotografie de arhivă cu titlu strict ilustrativ

Un accident de circulație mortal a avut loc în Germania, luni seara, 11 septembrie 2023, pe autostrada A 12, în apropiere de Fürstenwalde.

Un român a murit lovit de un camion și polițiștii încearcă să afle de ce fugea bărbatul pe autostradă, în întuneric, scrie cotidianul regional Märkische Oderzeitung.

În jurul orei trei dimineața, un bărbat a fost lovit de un camion pe șosea, a spus Gina Berthold, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție Est.

Tânărul de 33 de ani a murit înainte ca poliția și salvatorii să ajungă la locul accidentului, între ieșirile de pe autostradă Fürstenwalde-West și Storkow.

De ce fugea bărbatul pe șosea în întuneric deplin este încă subiectul unor investigații suplimentare, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Pentru a cerceta accidentul, A12 a trebuit să fie închis timp de trei ore pe tronsonul în direcția Berlin.

A fost găsită o carte de identitate asupra bărbatului mort, a spus Gina Berthold: „Este un cetățean european”, a spus reprezentanta poliției, care astfel a eliminat presupunerea inițială că a fost un refugiat care a intrat ilegal în țară și a fost lăsat într-o zonă de odihnă de un contrabandist.

Poliția a spus ulterior că bărbatul era român.

De asemenea, la locul accidentului a fost găsită o femeie, de asemenea pieton, dar nu s-a stabilit încă dacă există vreo legătură între ea și victimă.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.