Fotbalistul care a ajuns șeful unei rețele care transporta droguri cu camioane Recomandat

Fotbalistul care a ajuns șeful unei rețele care transporta droguri cu camioane

Sergio Contreras, 40 de ani, supranumit Koke, s-a retras în 2016 din fotbal și a fost arestat în 2019. Conducea o rețea care făcea trafic de marijuana și cocaină, droguri pe care le transporta cu tirurile în toată Europa. A fost condamnat la 6 ani de închisoare.

La 40 de ani, Sergio Contreras, mai cunoscut drept Koke, a stat deja după gratii, a fost eliberat o scurtă perioadă și se va întoarce la închisoare.
Fostul atacant spaniol a debutat la Malaga, în 2002, jucând apoi, printre alte echipe, la Marseille, Sporting Lisabona, Rayo Vallecano și Aris Salonic. S-a retras în Grecia, în 2016, după ce a marcat 58 de goluri în 308 meciuri de campionat și a cucerit trei trofee într-o carieră de 14 ani.

Trei ani mai târziu, Koke a fost arestat. Era șeful unei rețele internaționale de trafic de droguri. Narcoticele, în special marijuana și cocaină, erau ascunse în tiruri și transportate în toată Europa.

El a recunoscut acuzațiile și, în mai 2023, a acceptat o pedeapsă de 6 ani. Dacă nu colabora cu anchetatorii, ar fi primit 16 ani! Dar i s-a permis să iasă o vreme din închisoare, arată gsp

Koke: „Am contacte peste tot, însă nu sunt Pablo Escobar”


Acesta a dat un interviu pentru postul TV francez Canal+. „Ca fotbalist, ești norocos să câștigi o mulțime de bani. Aveam poate un milion de euro pe an”, a declarat el. A vrut mai mult: „În alte afaceri câștigi milionul în două luni. Dar îți riști viața”.

Aflat momentan în vila sa din Marbella, potrivit Marca, el a continuat: „Viața e puțin complicată și trebuie să plătești pentru prostii. Provin dintr-un cartier din Malaga unde toți amicii sunt prieteni din copilărie. Am contacte peste tot, însă nu sunt Pablo Escobar. Când auzi «traficant internațional» te întrebi «ce naiba am făcut?»


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.