Consilier local, prins la furat de motorină din camioane Recomandat

Consilier local, prins la furat de motorină din camioane

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, prin apel la 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea unei societăți comerciale cu obiect de activitate cultivare de cereale, din comuna Tuzla, de unde au încercat să fure produse petroliere, din camioanele folosite pentru transportul cerealelor.

Persoanele respective au fost surprinse de agenții de pază ai societății. Un bărbat a fost reținut la fața locului până la sosirea echipajului de poliție.

Polițiștii l-au identificat pe tânăr, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Bărăganu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii identității tuturor persoanelor implicate.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile.

Potrivit informațiilor presei, tânărul este consilier local în comuna Bărăganu, județul Constanța.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.