Bihor. DN 79 - O femeie a murit, după ciocnirea dintre un camion și un autoturism Recomandat

Bihor. DN 79 - O femeie a murit, după ciocnirea dintre un camion și un autoturism

O femeie a murit, după ce un camion cu semiremorcă s-a ciocnit cu un autoturism, vineri, 8 octombrie 2021, în județul Bihor.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Bihor Ioana Lascău, evenimentul s-a petrecut în jurul orei 12.56, pe DN 79, la ieşire din Nojorid înspre Salonta.

Sunt implicate un atutoturism şi un autotren. Șoferița mașinii mici, o femeie de 43 ani, din Salonta, a decedat.

"Traficul în zona producerii evenimentului rutier este blocat total şi deviat prin Sânnicolau Român", a precizat Ioana Lascău.

La rândul său, maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, a transmis că în evenimentul rutier au fost implicate în total două persoane - cei doi șoferi - dintre care una - a fost încarcerată.

Șoferița mașinii mici a rămas captivă între fiarele mașinii, fiind scoasă de echipajele medicale de urgență, care, însă, nu au reușit să o salveze.

"Ajunse la locul evenimentului, echipajele au constatat că, din nefericire, șoferița a decedat, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viața. Șoferul camionului a fost evaluat de echipajele medicale. Acesta a refuzat transportul la spital", a mai precizat Camelia Roșca.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea cu autospeciala de descarcerare grea și o autospecială de lucru apă și spumă, pompierii Detașamentului 2 Oradea cu ambulanța SMURD a subunității și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean, a mai precizat Camelia Roșca.

Circumstațele evenimentului rutier nu sunt clare, acestea urmând să fie stabilite de polițiștii care fac cercetări la fața locului.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.